Şimdi, biz aileler ayrı şehirlerde biz adana beninkiler erzurum onunkiler ısparta eşimdeki zihniyet şuydu evlendin artık annen baban benimkiler sizinkiler 1 kere gidilecekse benimkine 10 kere ve ben böyle bişeyi kabul edemezdim dedim ki kusura bakma bende herşey karşılıklı sen benimkileri siliyorsan bende seninkileri siliyorum kimseye gidip gelmiyorum izinlerde kendin gider gelirsin sonra ben ailesini aramadım kendi ailemide aramadım zaten benimkiler bana kalmadan arardı dedi ki niye aramıyosun anamları dedim ki kendi ailemide aramıyorum gir bak görüsmelere kısın 1 haftalıgına göreve gidecekti bana ailemin yanına köye git dedi dedim yok dedi o zaman kendi ailenin yanına git dedim hayır kimseye gitmiycem baktı ki ben ciddiyim kasım ayında bana bilet aldı 15 günlüğe ailemin yanına gönderdi bi sonraki izinde kendi ailesine beraber gitti 1 haftalığına pazartesi yıllık izin var 20 gün dün diyor 10 gün bizimkilerde kalırız 10 gün sizinkilerde seni bırakırım 10 daha kalırsın ailenle
İzinn verme kalmaya gitmeyim oraya diyorum.Diyor ki karıcım ben karışamam buna.
Cok uzaktayım aileme ben 10 gün gitsem yeterdi bana göre ama 40 gün kalacağım kendisi dedi
Kocam benden daha çok istiyor benm aileme gitmeyi masaallah diyeyim bari
1,486,756 soru
24,306,018 cevap
344,395 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın