0 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,532 puan) tarafından
Hanımlar erkek kardeşimin evleneli  1 ay oldu  ilişkiye giremediler gelinimiz abla sanki orada duvar var girmiyor diyordu dün gece olmuş ama çok kanaması olmuş lavaboya oturunca yine akıyor diyor şimdi hastaneye geldik sıra bekliyoruz size de sormamı istedi böyle bir şey yaşayan var mı neden olmuştur korkuyor da bir şey olacak diye 

8 Cevaplar

0 oy
(135,940 puan) tarafından
Keske kayganlastirici kullansalardi sert olduysa kanama olur
Yanlis anlama ama yeni gelin gorumceye bu kadar detay verirmi ben demezdim
(2,532 puan) tarafından
Evet kullandılar. Ayrıca ben onun görümcesi değil ablası sayılırım aramızda çekinmesi gereken bir durum yok hem neden söylemesin benimle konuşmazsa kiminle konuşacak aldım hastaneye getirdim bir her şeyimizi rahat konuşuruz
Keske banada oyle bi gorumce denk gelseydi
-Reklam-
0 oy
(6,361 puan) tarafından
Canim zorlamis olabilirler biraz ara versinler zamanla duzelir yavas yavas alisir vucudu
0 oy
tarafından
Zorlanmış sanirim
0 oy
tarafından
Çok zorladıkları için kılcal damarlar yırtılmış olmasın 
0 oy
(10,857 puan) tarafından
Normal canım rgil bilmiyor sen onu sakinlestirseydin zor Bi ilişki olmuş belliki
0 oy
tarafından
Cok ciddi bi sorun olacagini sanmam gecmis olsun bence psokolojik tedavi olsun vaninismustan dolayi
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Çok zorladilarsa yırtılma olmuş olabilir hastaneye gitmekle iyi yapmışsınız 
0 oy
tarafından
Ay kızlar aklıma geldi bunu okuyunca,

Yetişkin insanlar bile buna dayanamazken tecavüze uğrayan ufacık bebekler çocuklar nasıl dayanıyor? 

Öfkem arttı yine, s.erefsiz adi pislikler valla öldürülmeyi hakediyorlar ya, hem de öyle kolay olmayacak eziyet ede ede öldürülecekler

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
13 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebrualya3003 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simru (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Senem turp (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sustumm.. (455 puan) tarafından soruldu

412,662 soru

12,424,039 cevap

45,375 kullanıcı

Kategoriler

...