Kızlar ben hamileyken hem cinsiyeti gördüm hem de oğlumu gördüm sizde de oldu mu bunlar ) Bi gün rüya içinde rüya gördüm, bana kızın olacak diyorlardı, sonra rüyamda uyandım bir kaç kişi vardı tanıdık ya kızlar bi rüya gördüm bana kızın olacak dediler diyorum, onlar da rüyalar tersine çıkar bak gör senin oğlun olacak dediler. Sonra gerçek uyandım. Bi gün de yine uyuyorum sarışın mavi gözlü bembeyaz tenli bir bebek gorsum rüyamda. O kadar güzeldi ki sevmelere doyamıyordum. Oğlum aynen bu şekilde Çok önceden de bi esyam kayboldugunda yerini rüyamda görürdüm ve uyandığımda gidip bakardım o yere gerçekten orda olurdu
Hamilelegin ilk aylarinda oglum oldugunu gormustum
Hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlardı rüyamda anneme gitmiştim annem sandıktan kız bebek elbiseleri çıkardı verdi dedi ki.bunlar senin küçüklerin simdi sen bebeğine giydir
Rüyamda kız olacağını ve babasına benzediğini gördüm belki de öyle istediğim için kızım oldu ama babayla alakası yok
Hamile olduğumu bilmiyodum adetime iki gün varken rüyamda görmüştüm daha yeni doğmuş kedi yavrusu kadar Bi erkek bebekti ertesi günde rüyamda test yapiyodum pozitifti sonra dayanamadim test yaptım şimdi 33 haftalık hamileyim oğlum olacak
1,493,433 soru
24,400,931 cevap
350,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın