Şuan tek isteği anne karnında olduğu güven hissi. Zamanla düzene girecek bırak şuan nasıl huzurlu ise öyle uyusun canım
Çenesi yoruluyordur doymuyordur belki canım bu arada kızım 18 aylık hep koynumda yatırdım senden ayrılmaz tek yatmaz kokuna alışır dediler yok valla 4 aydır kendi yatiyor ben yanına yatınca uyanıp başka yere gidiyor
Yaaa süt kokulu bebiş) Alışma fln değil annesi bebekler ilk 3 ay anne ve kendi bedenini tek vücut saniyormus. Doğdu ama hala senin parçan , kalbinin sesini duyunca huzur buluyor sadce sana gelince kendini güvende hissediyormus tanıdığı tek kişi sensin çünkü.o yüzden senden ayrılmak istemiyor hemen ağlıyor :) Emzirirken gazını çıkar , bez sayısı yeterliyse duyuyordur. Oglum 6 aylık olana kadar sürekli kusardi doğduğunu bilmiyormuş meğer , sonra doyunca reddetmeye başladı. Bol bol sarıl , emzir , onunla birlikte uyu dinlen bugünlerin tadını çıkar zmaan çok çabuk geçiyor. Hayırlı sağlıklı evlat olsun , Allah uzun ömürler versin ins.
Bebekler ilk üç ay alışkanlık kazanmaz diyordu bi doktor ama doğru mu bilmiyorum.. Hareketleri bilinçli olmadığı için alışkanlık kazanmıyorlarmış
1,489,155 soru
24,340,484 cevap
346,021 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın