Kızlar babam 20 temmuzda 45 yaşında iş yerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti mezara gittiğimde dikkatimi en çok çeken şey hep bebek mezarı olması sağ yanında 5 tane bebek ayak ucunda 2 tane sol yanında 1 bebek baş tarafında 2 bebek var ben evin ilk çocuğuyum babamın ilk torunu benim oğlum daha 5 aylık babam çok seviyordu oğlumu anneme bir elimden tutup markete götürsem, şu çiçeklerini bir kırsın istediğini alacağım falan derdi ama torununa daha doyamadı gitti takdiri ilahi emir büyük yerden isyan etmiyoruz tabi ki hem genç olması hemde tam rahata erdiği zaman böyle olması çok üzüyor bizi 4 bekar kardeşim var en küçüğü 9 yaşında en çok onlara üzülüyorum yarın evlenecek olsalar babam başlarında olmayacak diye bu dediğim olayın bir açıklaması var mıdır çünkü diğer mezarları da dolandım ama böyle çok bebek asla oralarda yok bunun dini bir açıklaması falan var mıdır çevredekiler yanında bebek mezarı olması iyi diyorlar o yüzden merak ettim bana lütfen bilginiz varsa yazar mısınız bir de görenler ruhuna fatiha okursanız çok sevinirim okuyanlardan Allah razı olsun gönlünden geçeni versin inşallah rabbim
Allah rahmet eylesin canm mekanı cennet olsun. Okudum Allah kabul ederse yerine ulaşsın inşallah.
Dini bi açıklaması var mı bilmem ama ölümün soğuk gerçekliği bikez daha yüzüme çarptı ve gerçekten insan olmak çok zor sevdiklerinin acısıyla yaşamak çok zor. Hamdolsun ki Rabbım insana Sabır denen nimeti vermiş yoksa ortadan ikiye çatlardik herhalde
Allah kabul etsin mekanı cennet olsun
1,488,013 soru
24,323,755 cevap
345,412 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın