İkinci doğum ve ilk doğumun pek güzel geçmemiş anlaşılan. Sadece devlette yapmaktan korkuyorum dediğine yorum yapayım . Ben 8ci aya kadar özele gittim doğum fiyatlarını oğrenince sınırlandım maddi durumumuz kötu değil niye boşuna para verelim? Devlete geçtim ilk doktordan memnun kalmadım ikinci doktor çok hoşuma gitti. 38+2 da suyu azaldı git bavulunu al gel dedı doğuma aldı. 3 sm dan sonra yoktu açilmam suni sancı verdiler normalde almıyoruz erkek dedıler aldılar eşimi doğumhaneye geçene kadar yanımdaydı. 29ci saatte doğurdum dikiş attılar banada. Şimdi kızım 2 bucuk aylık korunmuyorum bi oğlum daha olsun fabrikayı oyle kapatayım istiyorum. Ben de başta çok korkuyordum druma sureklı doğumda ölen oluyormu diye soruyordum. Bi yazıya denk geldım Instagram da doğum bir eylemdir akışına bırakın yazıyordu düşündüm sakin oldum kendime destek oldum çok keyıflı geçtı telefonum ful doğuramıyorum başlıklı video ve fotoğraflar la dolu
Not : ozelde devam etseydim o kadar saat beklemez sezaryene alırdı kesın ,kizim ik gun kuvezde kaldı on bin dan aşşa çikmazdık
Kendını motıve et her şey güzel olacak
Ah kuzum Allah kurtarsın
Şöyle düşün nasıl olsa o bebek oradan çıkacak
1,513,757 soru
24,687,084 cevap
368,123 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın