0 oy
236 göst.
Aile kategorisinde (76 puan) tarafından
Kızım 33 aylık ama hala küçük diye direniyorum 2.çocuk için çevre baskısını göz ardı ediyorum zaten onlara kalsa artık çocuğum olmuyor git tedavi ol hastalığı kapmış milleti. Eşim çok istiyor ama çok kararsızım kızımı ana okuluna verip öyle çocuk yapmak istiyorum kafamda deli sorular:)

10 Cevaplar

0 oy
(14,128 puan) tarafından
Benim ikincim sürpriz oldu ikitane oğlum var biri Ekim'de ucyasina girecek biri yedi aylık yani zorluklari var tbi ama bir yandan da güzel ikisi birlikte büyüyor Teksen zor  eşin nasıl destekcin mi mesela küçüğüm nasıl büyüdü anlamadım biraz da bebekle alakalı ilkim çok zordu
(76 puan) tarafından
Evet tekim eşim işten gelince yardim eder ona şüphem yok ilkinde çok desteği oldu hayırlısı artık
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından

milletin ne dediğine bakarsan elaleme göre yaşamış olursun 

elalem gelip bakmayacak o cocuğa isteyen istediğini desin çok iyi düşünmüşsün ana okul fikrini kafandakini yap derim :) hep daha kolay sözden vs anlar daha rahat bakarsın 

(76 puan) tarafından
Hala o karardayım ana okulu
(1,992 puan) tarafından
kimseye bakma sen ne zaman hazır hisedersen o zaman
(76 puan) tarafından
Düşüncen için teşekkür ederim
0 oy
(2,574 puan) tarafından
2 ay sonra görücem inşallah iki çocuklu hayat nasıl :)) bende anaokuluna verip öyle istiyordum ikinciyi ama nasip böyleymiş birde çok zor olurdu birinci sınıfta okuma yazma ev ödevleri falan küçük bebekle ilgilenirken büyüğü ihmal edilir ister istemez iyi oldu bir yandan 
(76 puan) tarafından
Eşim bu düşünce de kızımız okula gidince hem okul hem dersler hem ev zorlanırsn diyor
(2,574 puan) tarafından
Doğru söylüyor eşin canım bence şimdi düşün zaten çokta küçük değil artık benim oğlum da kardeşi doğunca 32 aylık olucak senin de şimdi yapsan4 yaşında falan olmuş olur nerdeyse
(76 puan) tarafından
Düşüncen için teşekkür ederim
0 oy
(2,692 puan) tarafından
İlla ki zor ama sen şimdi düşündün hamile kaldın 9 ay geçti diyene kadar çocuğun nerdeyse 4 yaşında olacak, bayağı bi toparlamış olacak yani. Bence hemen düşün, aralarındaki yaş farkı arttıkça paylaşımları azalıyor, ilgi alanları farklı oluyor çünkü yaşları gereği. 
(76 puan) tarafından
Bazen bu konuda hakli olabilirim diyorum ama bu kararsızlık beni mahvetti neden bilmiyorum
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Kesinlikle asiri yorucu zor daha 9 gunluguz bir an once 6-7 aylik olsa keske diyorum. Surekli memede durmak istiyo gogsumde uyuyo birakinca uyanip agliyo. Ve diger bebegim de var cok zor oluyo o yuzden. Bidaha asla ama asla dusunmuyorumda istemiyorumda
(7,732 puan) tarafından
Ah kuzum sen ben olmalısın eşim arada üçüncüyü nezaman yapcaz diyo şakasına cinnet geçiriyom resmen
(76 puan) tarafından
Yeni bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün insaAllah Allah yar ve yardımcınız olsun
(7,732 puan) tarafından
Amin cnm.bnm allha razı olsun ☺️♥️
(1,224 puan) tarafından
Aynen aynen esimde oyle ciddi ciddi 3.yü istiyo ama ben kesinlikle istemiyorum büyük konusmakta istrmiyorum ama Allahim olmayan isteyen herkese nasip etsin isteyenlere versin insallah bile istrye hic bi sekilde istemiyorum ama kazayla vs olursada tabiki aldiramam gunahina giremem ama insallah olmaz
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Kızm 19 aylık bnde 2 aylk hamileyim kendine güveniyorsan yap derim Bn alıştm bu tempoya o yüzden beraber büyüsünler dye yaptm :) 
(76 puan) tarafından
Herkesin önerisi bu cevremde olanlar ;)
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Oğlum 30 aylıkken hamile kaldım ve şuan 1 aylık bebeğim var guzel ama zor gerçekten
(76 puan) tarafından
Işte mühim olan o zorluğa sabrım olacak mı onu kendimde göremiyorum :D
(1,370 puan) tarafından
O zaman ertele canım çünkü büyük çocuk çok ilgi istiyor bebek gelince
0 oy
(7,732 puan) tarafından

Biri 32 aylık diğeri bir aylık normalde iyiydi büyük olan kıskançlık krizlerine girinceye kadar akşamları büyüğü ayakta küçük memede bnde kanepede uyurkn buluyor eşim beni su aralar :Dama kıskançlık hariic çok güzel 

(76 puan) tarafından
Size kolay gelsin :)
(7,732 puan) tarafından
Saol cnm bnm ☺️☺️
0 oy
tarafından
Çok yoğun bi tempo , zorlu ve bolcana sabir istiyor.
(76 puan) tarafından
Yorumumuz için teşekkür ederim
0 oy
tarafından

3 çocuklu hayattan sesleniyorum...

Ben YAŞAMIYORUM :D

(76 puan) tarafından
Hahahaaa  :D Allah yardımcın olsun
tarafından
Sağol baciiii:)))

İlgili sorular

+1 oy