0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından
Kızlarrr ehliyet almayı düşünüyorum ehliyette ki adam şimdi bayanlar hep otomatik alıyor dedi bende adama tamam dedim ama eşim diyor manuel alalım otomatik alınca manuel kullanılmıyormuş sanırım sizce nasıl yapayım 

28 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Otomatik kullanmaya alisirsan manuele zor gecersin.

Manuel kullanan otomatigi de cok rahat kullanir. Esin hakli bu noktada. 
(290 puan) tarafından
Ay çok sağol kesinlikle fikrim değişti manuel alayım almışken ne gereği var sadece otomatik araba nerde bulayım
(14,159 puan) tarafından
Bencede
tarafından
Duz vites arabayi kullanan otomatigi de cok rahat kullanir :) kazasiz belasiz :)
tarafından
Ne de güzel anlatmis ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sakin otomatik alma manüel alınca bile otomatik kullanabirsim ama otomatik alırsan manüel kullanamazsın ben manüel aldım kesinlikle pişman olursun manüel al
(290 puan) tarafından
Tamam canım ya teşekkür ederim manuel alayım o halde almışken
0 oy
(7,830 puan) tarafından
9 yıl önce manuel aldım yine olsa yine manuel alırım manuel tercih etmeni öneririm
0 oy
tarafından
Bizim araba manuel az çok öğrendim tekniği..youtubeda ümmet taşçı var onun videoları izle
0 oy
(161,459 puan) tarafından
Manuel tabiki her arac otomatik degil
0 oy
(13,423 puan) tarafından
Aynen canim.manuel alinca otomatik kulalnabiliyosun ama otomatik alinca manuel kullanamiyosun. Bizimde arabalarimiz hep otomatikti ama esim dediki alirken daha sevgiliydik manuel al ikisinide kullanirsin bende oyle yaptim manuel aldim
0 oy
tarafından
Tabiki Manuel al 
0 oy
(12,041 puan) tarafından
Evet otomatik alunca manuel kullanamıyorsun. Kullanırsan ve crvirmeye girersen ha ehliyetsiz kullanmışın ha boyle kullanmısın aynı ceza. Ama manurl alan ikisini de kullanıyor. Benim manuel ehliyetim. Herci ben alalı 10 sene oldu
0 oy
tarafından
Otomatik vites arabayı her türlü kullanabiliyorsun. Manuel al ki manuel araban olursa onuda kullanabilirsin canım. Ama otomatik ehliyet alırsan manuel arabaniz olursa onu suremezsin 
0 oy
tarafından
En büyük hayalimdi ehliyet almak ama imkansız oldo 5.sınıf terk diploma bişey yok çok içimde kaldi çok  manuel al bence her ikisinide kulanabilirsin
tarafından
Cidimisın ya herkes diyo lise diploması vs lazımmiş yani bayağı diyolar
(4,693 puan) tarafından
Diploma olmayana ehliyet vermiyolar canım
tarafından
Peki kaça kadar hangi diploma lazım ben 5.sınıfı bitirdim 96 doğumluyom olur mu acaba
tarafından
Sadece okuma yazması olan ilkokula bile gitmemiş biri bu aralar sınavlara giriyor. Bi kere yazılı da kaldı ama alamıyor olsa hiç yazılamazdı.  Güncel bilgi.
(4,420 puan) tarafından
Diplomayla alakalı bir şey bilmiyorum açıkçası 18 yaş sınırı var da lise diplomasi sarf diye bilmiyorum benim kaynım liseden mezun olmadan aldı ehliyetini
0 oy
tarafından
Yani otomatik guzel degil diyo esim manuel daha iyiymiş 
0 oy
tarafından
Manuel al cnm
0 oy
tarafından
Kesinlikle manuel. Kullanması bile daha zevkli ☺️☺️
0 oy
(8,491 puan) tarafından
Manuel al yine otomatik kullan. Ama otomatik alırsan manuel araç kullanamazsin. 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Manüel alirsan otomatik de kullanırsın ama otomatik vites de alışırsan manüel kullanamazsın sen manüel de alış manüel al 
0 oy
(1,453 puan) tarafından

Otomatik kullanıyorum ama manuel aldım ehliyetimi  sürekli otomatik arabayı nerden bulcaz :)

0 oy
(14,185 puan) tarafından
Eşin haklı bende manuel alacağım inşallah 
0 oy
(16,463 puan) tarafından
Manuel al. Ikisini de kullanabilirsin. 
0 oy
(8,267 puan) tarafından
Kesinlikle manuel. 
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Manuel al canım otamatik alırsan manuel araba süremiyorsun