0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından
Kızlar araba almayı düşünüyoruz ehliyeti manuel vites almıştım ama sürekli vites değiştirmek zor geliyo otomatik istiyorum ama herhangi bir zorluğu olumsuz tarafi var mı bilmiyorum kullananlar yardımcı olursanız sevinirim 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sofor icin ikisi de ayni. Ben otomatigi de kullanirim duz vitesi de. Sadece otomatik ve dizel arabalarin parcalari bir tik daha maliyetli oluyor. Yoksa ozellikle trafik icindeysen otomatik daha konforlu tabi.
-Reklam-
+1 oy
(135,920 puan) tarafından
ne farkederki haa vites atmissin ha atmamissin kullanana ayni ben ikisindede zorlanmiyom
0 oy
(12,988 puan) tarafından
E yani otomatik daha kolay tabi helede trafikli bi yerdeysen
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Zorluk olarak yok canim da manuel e göre tamirat daha pahalı oluyormuş parça vs bozulduğunda 
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Bende burda bekliyim bende manuel aldım ehliyet ama eşim arabayı satamadi benim için otomatik alacaktı 
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Daha çok çok yakar. Şanzıman arızası bel yamultur. Yarı otomatikse gazı biraz geç alır bu da sollamada sıkıntı çıkartabilir. Tam otomatik bakın. Mümkünse elektrikri bakın
0 oy
tarafından
Şanzımana yük bindirmemen lazım ben bağıra çağıra öğrendim bakımları daha ağır oluyor 
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Otomotik kesinlikle Manuel eziyet Valla 

Rahatlık Otomotik araba
0 oy
tarafından
Otomatikte kullandık Manuel de ama otomatik kullanmak daha rahat ve eğlenceli yalnız çabuk ariza veriyor maliyeti yüksek oluyor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 265 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
13 cevap 280 göst.
0 oy
28 cevap 341 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu

412,587 soru