0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar evimizi severek beğenerek aldık 1 senedir de oturuyoruz. Fakqy müteahhiti kaçtı ve site apartman sorunlu. Sürekli para topluyorlar. Eşim de kafaya çok takıp problem yapan bir insan. Aslında içerisinde oturuyoruz şahsi değil genel bir sorun ama eşim kafaya taktı gece eve gelmedi gitti apartmanın sorunlarını halletmeye çalıştı çok emek sarf etti apartmana sonra da ufak bir aksilik te insanlar eşime tepki gösterdi.insanlarda dayanamayıp tepki gösterdi. Eşimde şimdi evi satmak istiyor. Boşver insanlarla ilgilenme kapıyı kapattıkmı gerisi önemli mli değil dedim anlamadı. Yeni ev için şu an ki kredinin iki katı kredi ödemeye razı oldu tek yeter ki gidelim diye. Siz olsanız ne yaparsınız? Eşinize destek mi olursunuz yoksa kendi hatası yüzünden o kadar masrafa taşınma sıkıntısına itiraz mı ederdiniz? 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belali tipler mi ki eşin gitmek istiyor ?
tarafından
Hayır belalı değil sadece eşim çok çaba sarf etti eve gelmeyip apartman sorunlarıyla gereğinden fazla ilgilendi ama onlar nankörlük etti o da bunu hazmedemiyor.
tarafından
O zaman mantıklı sebeplerle ikna etmeye calis. Neden hemen bi sorunda daha fazla borc altina giresiniz ki ? Baska gittiğiniz yerde sorun cikmayacagi ne malum. Önemli olan başa cikmak.
tarafından
Söyledim aylardır bunun çabasını veriyorum. Herşeye karıştı herşeye burnunu soktu insanlarda sıkıldı haliyle tepki gösterdi o da bunu hazmedemiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi yerde huzur yoksa insan parayı bile gözü görmüyor canım 
0 oy
(888 puan) tarafından
Eşimin lafını dinler giderdim
tarafından
Bende şu anlık öyle yapıyorum ama eşimin hatası yüzünden yaşayacağız işi katı borca giricez. Uğraşma fazla ilgileniyorsun dedim anlamadı şimdide cezasını çektiriyor bize
(888 puan) tarafından
Bilemiyorum canim içini sen bilirsin
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Ben olsam sattırmazdim. Niye iki tane kendini bilmez için iki katı kredi odiyim. Otururum kapımi da kapatırım herkes kendi booklarinda bogulsun millete yaranamazsin.
0 oy
(25,223 puan) tarafından
Eşime destek olurum huxur yoksa 10 tane evim olsa ne fayda
0 oy
(3,540 puan) tarafından
Ne diye o insanar yüzünden daha fazla borca gireceksiniz oturun evinizde çok biliyorlarsa onlar ilgilensin siz hazıra konun disardan konuşmak kolay sizde ufak tefek şeylerde begenmemezlikten gelin yeter onlara 
0 oy
tarafından
Eşin soğuduysa o evden hayır gelmez bence huzurunuz bozulmasın gidin derim ben 
0 oy
(2,119 puan) tarafından
Ev insanın mahrem yuvası kabuğudur ya. Her zaman kapıyı kapatıp dışarıyı görmezden gelme olmuyor. Sıfır evle de uğraşmak cidden zor hele ki bişeyler yarım yamalaksa. Bende olsam giderdim. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 462 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 737 göst.
28 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 422 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 546 göst.
10 Eylül 2021 Aile kategorisinde M.r.y (279 puan) tarafından soruldu

397,727 soru

11,895,209 cevap

36,019 kullanıcı

...