0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar balik yagi istah acar diye mi veriyosunuz ne ise yariyo acaba

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kemikleri güçlensin diye . Heralde oyledie yani ;)
tarafından
Bende veriyorum ama kemik gelisimi boyu uzamasi icin etkili diye biliyorum:) insallah istah acar
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ocean marka kullandım hep. Ama son zamanlarda kusmasina sebep olunca bırakmak zorunda kaldım. Evet iştah için kullanıyordum ama artık vermiyorum. İlk zamanlar çok güzel bir iştah artışı olmuştu ama bir süre sonra etkisini kaybetti. 

tarafından
Bende ocean marka veriyorum hep bizde hic istah acmadi bayadir vermiyodum bugun aldim insallah fayda eder ya iyice halsiz kaldi yemek yemiyo
tarafından
Bu ara benim oğlumda hiç yemiyor geçen iki hafta önce herşey süperdi yine günü sütle bitiriyor zorla içiyor onuda
0 oy
tarafından
Ben vericektim doktorumuz onermedi
0 oy
tarafından
Vermiyorum. İstah icin soruyorsan zuhre ana kids tavsiye ederim. İyi sonuç aldik.
tarafından
Balım bu söylediğin Dicleme de verebilir miyim 16 aylik
tarafından
Eczacı bir kadını takip ediyorum o önermişti ne etkisini gördünüz çocuklar için olanı dimi
tarafından
İştah açıcı ve içeriği zengin.
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Vücudumuzun hayvansal kaynaklı omega-3 e ihtiyacı vardır vücut bunu kendi üretemez, o yüzden düzenli olarak dışarıdan alınmalıdır. Bu sadece çocuklar için değil herkes için geçerli haftada 2-3 kez balık yemeyen herkes düzenli omega 3 takviyesi almalıdır. Bağışıklıktan tut iştah düzenlemesine kadar kolesterol düşürücü kalp sağlığını koruyucu beyin geliştirici o kadar çok etkisi var ki. O yüzden kullanılıyor yani.
tarafından
Tesekkur ederim.cevap icin bilgilenmis oldum
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Beyin kemik gelişimi için veriyorum canım  dynavit aldım ben çocuklarda dikkati geliştiren bir oran onda daha çok var diye oglumunda maşallahı var 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ben geldm (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bitkin anne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.