0 oy
892 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
Kimden duyduysam hepsi çok pahalı ateş pahası herşey diyor merak ettim uygun semtleri nereler varsa oda tabii?

36 Cevaplar

+2 oy
(1,120 puan) tarafından
Gerek ev fiyatları kiralar olsun gerek marketler olsun herşeyi fazlaca pahalı. Cebinde 300 lira yoksa pazara gitme. 3 yıl olacak aldığımız evin fiyatı şu an 5 katı. Evet abartmıyorum 5 katı. 7 ay önce alınan araba 150 bin lira fiyat koydu üstüne. Kiralar 4 katına çıktı
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İstanbul yaşanılcka yer değil eski tado tuzu yok malesef fiyatlarda aldo başını gidiyor
+1 oy
(14,164 puan) tarafından
İETT tam bilet 7 lira bacım hesabını sen yap artık 
+1 oy
(622 puan) tarafından
Herkes kıralardan bahsetmiş ama kira haricindede herşey pahalı 3 lt süt 45 TL balık ekmek olmuş 40 TL hey gidi Eminönü hey gidi İstanbul 
tarafından
Esra gumus, Altınşehir den ev almadığıma çok pişmanım.
(5,138 puan) tarafından
O balıkçıların oldugu yerde değil eminönü caminin orda bir yer var orda 25 tl aynı balık ekmek
(622 puan) tarafından
Valla tam kanal projesinin ordan aldık bide Küçükçekmece golünü direk görüyoruz alırken herkes dedi çok uzak dedik uygun ama şuan trilyonluk oldu şaka gibi şuan alsak alamayiz aylık kredi borcumuz 2500 sadece 3 sene kaldı .d çok şükür bin şükür hayat çok zor şuan
tarafından
Kanal İstanbul köprüsünün ordayım bende. Ama gerçekten burdan ev almadığıma pişmanım
(5,138 puan) tarafından
İstanbul da az bi yerin olsun eninde sonunda değerleniyor annemlere de toki den ev çıktı kanal istanbula yakınmış şuan bile bitmemiş haline 2 trilyon veriyorlar
+1 oy
tarafından
Ev fiyatları kirada oturan için zor evet ama iş imkanı çok kıyafetler küçük yerlere göre uygun mesela eşimin memleketine gidiyoruz aynı tunik 140 ama İstanbul da 90`a çok rahat buluyorsun bide semtine göre değişiyor pahalılık 
+1 oy
(1,071 puan) tarafından
Herşey o kadar pahalı ki artık şehir içinde bile gezilmiyor 2 çocukla dışarı çıkmak otobüs ücreti yemeği suyu dondurması 500 gözden cikarmalisin bu bide en düşük maliyetli olan sen düşün..millet ülke geziyor biz artık İstanbul'u bile gezemiyoruz
+1 oy
tarafından
Kira olarak evet pahalı olabilir ama diğer türlü çok ucuz bence semtine göre de değişir tabi ama Mardin kadar pahalı bir şehir görmedim ben ha bir de Antep Mardin'den pahalıydı gerçi ama başka da yok ya İstanbul'a gittim çilek Mardin'de yeni gelmişti 60 70 TL kilosu orda enişte alıyordu 25 TL ye şok oldum kızıma doya doya aldım yedirdim kardeşimle pazara gittim yerli muz 5 TL di tabi Şubat'ta hani ama orda 5 TL iken Mardin'de 4 muzu 40 50 TL ye almıştım ben çok şaşırmıştım ya kardeşim dedi abla daha o muzlar kötü diye 5 TL dedim neresi kötü Mardin'de en iyisi böyle kıyafetleri pazarı çok çok ucuz ya kardeşim çok defa ordan kızıma kıyafet alıyor gönderiyor ben burdan kimseye kıyafet alamıyorum çok pahalı burası cidden İstanbul kira trafik falan açısından evet zor ama gıda ve giyim açısından bence çok ucuz 
+1 oy
(461 puan) tarafından
Bacım Türkiyenin neresi ucuz ki artık. Her memletin ücra yerleri ucuz. Her memlekette sosyetik semt ve kenarda kalan semt var. Herkes araba parası kira parası demiş istanbulda kira artarken  adanada, bursada, hakkaride kira paraları mı düşüyor. Her yerde kiralar arttı. Bakıl ekmek şu kadar paraymış. Kim  balık ekmek 8 tl ken hergğn balık ekmek yemeye gidiyordu sanki :):)  hayat genel olarak heryerde pahalandı sonumuz hayır olsun ben bimden alışveriş yapıyorum genelde istanbulda değil de rizede bime gitsem daha mı ucuz olacak . Ya da lcw den kıyafet alıyon diyelim adıyamandaki lcw daha mı ucuz yok :)')
0 oy
(14,531 puan) tarafından
Esenyurt vardı eskiden biz 1100 kira verirken orda 600dü.

Bahsettiğim 5 sene evvel.

Smdi bizim oldi 3

Orayı bilmiyorum 
(14,139 puan) tarafından
Buyukcekmecedeyim kiram iki ama bu en düşüğü şuan kalmadı yani evet pahalı bence ev bile bulamıyoruz
(11,608 puan) tarafından
Orda d hergün bi olay oluyor huzur yok ya
tarafından
Esenyurt çok büyük bi ilçe gözdem o olaylar iç kısımlarda oluyo her çevrede değil

Bende esenyurt saaadetdere mahallesindeym avcılara 1 sokak mesafedeym kiralar 6000 6500 tl oldu iyice kafayı yediler
0 oy
(3,996 puan) tarafından
esenyurttan sesleniyorum hic uygun degil , apartmanda biri 5 bin tl ye kiraya verdi evini ,  biz  evimizi 2 yil once almistik 7 bin kredi oduyoruz . yani 2 yil once girmesek krediye ev alabilmemiz mumkun olmazdi 
tarafından
Aşko bende esenyurt saadetderedeym kiralar 6000 6500 olmuş . Bnde 3 snee önce ev aldm 2460 tl ev kredisi ödüyorm bnde 3 sene önce alamasam alamAzdm şuan valla iyiki almışız
(2,156 puan) tarafından
Ben Esenyurt Devlet Hastanesinin hemen yanındayım, sıkıntı olan yerlerden. Sizin oralar daha sakin. Bizim burada kiralar olmuş 4500 ama mahalle gerçekten çok kötü. Biz de geçen sene aldık aylik 1600 ödüyoruz. İyi ki almışız yoksa yine böyle bir yerde yüksek kira ile oturacaktık
(2,704 puan) tarafından
Anaaa ne cok esenyurtlu varmıs sgknın orda nerde oturuyosunz yaa:))orda siteler rezıdanslar var hangısı aceba bende oradandım da:)
(3,996 puan) tarafından
site adi vermeyeyim de sgk nin arkasindaki sokaktayiz , lezzet borege yakin :)))
(2,704 puan) tarafından
Kent palas kkhhhjkkl
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Orda dogmadıysan alısamazsın. Ben severim oraları csnım İstanbul ama ewet pahalı
0 oy
(4,460 puan) tarafından
En uygun şu an Esenyurt ev fiyatları ve kiralar burda daha uygun benim ev Avcılar'da 2+1 bir milyonu geçti ama Esenyurt'ta 2+1 daireler ortalama 700 bin. Kiralar ortalama 4 bin. Tabi market fiyatları değişmiyor 
(931 puan) tarafından
Esenyurt uygun ama olay bitmiyor ki
(4,460 puan) tarafından
Doğru valla kötü yer annemler yaşıyor ama onlarda korkuyorlar sürekli bir olay oluyor diye
0 oy
(13 puan) tarafından
Küçükçekmece'de oturuyorum Bodrum katları rutubetten geçilmiyor 3000 liraya kiraya veriyorlar üst katlar veya yeni olan binalar 5.000 lira 6000 lira civarı kendi evim olmasa gerçekten İstanbul yaşanacak yer değil gezmek için mükemmel ama yaşam sıfır
0 oy
tarafından

Besiktas'tayim, evet pahali :ermm:

0 oy
(7,456 puan) tarafından
İstanbulda uygun semt mi :)) artık çok geride kaldı o devir 
0 oy
tarafından
Kici kırık bir ev var 4.500 olmuş balkonu yok çap 
0 oy
tarafından
Pahalı tabii. Ulaşım , barinma temel ihtiyaçlar orta gelirliyi dahi zorluyor.
0 oy
(10,815 puan) tarafından
Kiracı değilim ama cidden çok pahalı  artık eskisi gibi cüzdanında 100 200 tl ile çarşıya gidemiyorsun maalesef
(4,223 puan) tarafından
Gidiyorsun ama birsey alamıyorsun yetmiyor çünkü para pul oldu.100 tl eskinin 10 tl si resmen.
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Evet pahalı  ev tuttum taşınacam  7 bin tl ye kirasi düşün  esimin isinden dolayi mecburuz yoksa hic sevmiyorum yaşanılacak  yer degil
0 oy
tarafından
Ucuz yer kaldı mı ama istanbul gerçektende ateş pahası 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 423 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
+1 oy
28 cevap 817 göst.
28 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 355 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu

411,505 soru

12,387,524 cevap

43,594 kullanıcı

Kategoriler

...