0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (2,919 puan) tarafından
Ben normalde şal giyen birisiyim hiç eşarp takılmadım ama eşarp şallara göre daha kolay bağlanıyor daha düzgün duruyor şal daha zor yapılıyor o yüzden dedim kendime bir tane eşarp alayım bazıları böyle giyiyor herkes beğeniyorum diyenleri ama benim yüzüm üçgen şeklinde Hep Bana uyar mı onu da bilmiyorum Görümcem sana yakışmaz dedi Neyse bir tane Armine İnşallah baktım 1500 TL benim beğendiğim 1300'ün üstüydü yani bu kadar pahalı olur mu şimdi diyeceksiniz marka neden markalı ürünler bana göre daha dayanıklı oluyor değil mi sizce

11 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Her markalı ürün kaliteli değildir eğer deneme amaçlı takacaksan ilk önce normal bitene al eğer beğenirsen kullanmak istersen ona göre seçersin modelini markasını 
(2,919 puan) tarafından
Değilmi bencede haklısın
tarafından
Deneme için o kadar para vermeye gerek yok bence
(2,919 puan) tarafından
Aynen ama yakisirsa alırım bitane artık canım
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah içine siner
(2,919 puan) tarafından
Teşekür ederim canım
-Reklam-
+1 oy
(360 puan) tarafından
O sırada markasız ve 200 liraya aldığı eşarbını 2 yıldır kullanan ben :D Armine setrems gibi markaların tabi pahalı olur dayanıklılık belki olabilir bilmiyorum ama enflasyon bu şekilde değilken bile o markalar pahalı gelirdi bana. He çok beğendiğim birşeyse malesef alırım bende ama bişey alacaksam gidip özellikle o markalara bakmam şans eseri beğenirsem ayırdığım bütçeye uyarsa alırım
(2,919 puan) tarafından
Kız ilk eşarp takıcam ya normalde takmadım hiç sal giyerim şallarm marka değil çarşıdan alıyorum öyle kumaş sifon turu giyerim dedim sal bakım daha kolay olur
+1 oy
(4,072 puan) tarafından
% 100 ipek olduğu için pahalı canım bende ipek eşarp dışında eşarp kullanamıyorum ama kullanımına çok dikkat etmek lazım ipek olduğu için hassas oluyorlar makineye atıp yikayamazsn mesela 
(2,919 puan) tarafından
Canım sen kullanıyon sal a göre daha rahat bide pratik yapilmiyormu ay ben salari sürekli ütü lerim  çok zamanımı alıyor eşim beklemeyi sevmiyor bide boğuluyor gibi oluyom salada ama eşarp kolay bana göre eltim yapıyor hemen ben pek uğraştım sala
(4,072 puan) tarafından
Eşarp boğmuyor ama önünü bazen tutturmak yuvarlak yapmak zor oluyor salda bana daha kolay geliyor yapımı
(2,919 puan) tarafından
Yok kız sal zor önünü tutamiyom
+1 oy
(28,774 puan) tarafından

Marka alma sende 

(2,919 puan) tarafından
Kız alim ama pahalı ya yani bi eşarbı bile bu kadar yükseltecek ne oldular dimi ama
(28,774 puan) tarafından
Öyle tabide yani marka sadece adları var
+1 oy
(7,132 puan) tarafından
İnanki dolabım markasız pazardan çarşıdan internetten beğenip aldığım eşyalarla dolu hiçbiri de yıpranmadı. Yıpranacak kadar kullanmadım çünkü bi eşarbım varsa onu hergğn bağlamıyorum sonuçta toplasan yılda 3 4 defa sıra geliyor zaten kıyafetler kullanamktan değil yıkanmaktan dolayı eskiyor. Şimdi en sağlamından da alsan en kötüsünden de alsan devamlı kullanmayacaksın. Sen eskitene kadar zaten modası geçmiş olucak aman eskimesin diye milyarlarca verip bir sene iki senede 10 defa kullanıp atmak hiç mantıklı değil bana göre. Bişey çok para verip markalı olacağına uygun fiyatlı olsun o eşyadan üç dört tane alayım çeşit çeşit giyineyim hep bu kafadayım
(2,919 puan) tarafından
Canım ben çok alışveriş yapan birisi degilimdolabimda tıka basa elbise yok  2elbisem var 1 tane ikili takım var bi kaç tişört var şartlarım var 3tane bi tane de etegim var 2abiyem var başkada yok 2 yila yakın almadım bişey  sadece bi kaç ay önce burdan birisi hgarpstan bi abiyeile elbise satmıştı onu aldım dahada almadım onu yazdım zaten canım salarım var 10 tane salim var daha bakarken takindiklarimdan var bi kaç tane diğerleride evlendikten sonra aldım canım yani öyle dediğin gibi ben çok almam aldığımda sürekli giyince yipraniyor
+1 oy
(760 puan) tarafından
Bende Armine Aker silk home kullanirim.hem daha dayanıklı hemde kafada kalıp gibi ve hoş duruyor bende kapıda markette pazarda takarım diye ucuz almıştım.ama yapımı felan zor .
(2,919 puan) tarafından
Arminemi zor yoksa diğer aldiginmi
(760 puan) tarafından
Markalilar çok rahat ve kalıp gibi oluyor .markasizlar w dakka sonra yamuluyor kafanda
(2,919 puan) tarafından
İşte benim fikrim de
+1 oy
(885 puan) tarafından
Ne kadar kaliteli olursa olsun 8 10 kere kullanıp sıkılacaksın büyük olasılıkla, o yüzden mümkün mertebe ucuz olanlara bak. 
(885 puan) tarafından
8 10 sene önce 5 liraya aldığım şallar duruyo hala ve kullanmak istediğimde kullanıyorum hala. Onları 5 liraya alırken 50 lira olanları da vardı ama öyle aman aman bi fark olmuyo açıkçası.
+1 oy
tarafından
Markasız olanlar uygun 
(2,919 puan) tarafından
Evet cnm
+1 oy
(2,759 puan) tarafından
Normal pamuklu esarp alabılırsın çok rahat terletmede yapmıyor yapımıda kolay illa o kadar para vermeye gerek yok burda 150.200 arası ben kullanıyorum şahsen şal hiç takmadım eşarp daha hoşuma gidiyor
(2,919 puan) tarafından
Eşarp tane bana kolay gelıyor cnm.
0 oy
(2,259 puan) tarafından
Şal eşarp karışık takan ben hiç marka almadım uygun olanlarda çok güzel duruyolar bence 
0 oy
tarafından
Armine gerçekten kaliteli bı eşarp ama bı sene sonra begenmeyecegin eşarba o parayı verme derim. Eşarp takan birisi olarak 4 5 ay sonra nedense hoşuma gitmemeye basliyor..
(2,919 puan) tarafından
Ben çok geçen biride değilim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 361 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 270 göst.
0 oy
27 cevap 914 göst.
28 Ekim 2022 Aile kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy