+1 oy
688 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından

Arkadaşlar konuyu bilen biliyor 3 gün önce paylaştım ailem köyde ailecek evimiz İzmir'de ben Ankara'da eşimin işi nedeniyle Annemle babam hayır işleri için köye gitmek zorunda kaldılar kardeşim 18 yaşında erkek 20 gündür bende 

Çok uyuşuk dağınık gamsız yüz kez güzellikle söyledim ne misafirlik biliyor ne söz diliyordu 2 gün önce kavga edip konuşmadım belki üzüldüğümü anlar biraz düzelir diye kızımla çok yoruluyorum zaten hiç yardımcı değil demiştim 

Neyse bu iki gündür gene aynı hiç demiyor ablam bana tavırlı çocuk var yoruluyor diye 20 gündür kendi yatağını bile toplamaya aciz anca yemek ye bütün gün yat kaç kez konuştuk ergenmidir artık aklında sorunmu var bilmiyorum

Bugün komşuya gittim 2 saat evde yoktum tertemiz yaptım evi çıktım geldim ki bardaklar masanın üzerinde citos yemiş poşeti yerde kraker yemiş kağıdı yerde koltuk örtüsü yere düşmüş umrunda değil 

Gene delirdim kendimi dışarı attım çocukla siz söyleyin ben artık ne yapayım kovsam olmaz aileme ulaşamıyorum telefon çekmiyor of offfff 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Okurken ben bunalıma girdim resmen. Allah sabır versin gerçekten 
(220 puan) tarafından
Çok şükür beni anlayan biri , daha anlatacak neler varda yazmaktan yoruldum
-Reklam-
+1 oy
(1,369 puan) tarafından
Pohpohlanarak yetiştirilmiş ergenus işte. Annelerimizin yetiştirme hataları maalesef
(302 puan) tarafından
Ben yazacaktım sen yazmışsın bravo annelerin suçu bana göre yanlış yetiştiriyorlar
(1,369 puan) tarafından
Evet eski insanlar erkek çocuğu diye simartiyor hep herşeyi önüne tasiyorlar
0 oy
tarafından
Bendede 1 tane var ama 7 yaşında kücük ama gelince sifonu bile cekmez elini yıkamaz zorla yaptırdığım içinde bana gelmez :) 
0 oy
tarafından
Gıtmesı lazım ınsan kendı evladı dısında kardesı bıle olsa kımseyı cekmek zorunda degıl
(220 puan) tarafından
Annem ah ah bıraktı demiyorda gitsin izmire daha da idare et diyor
(220 puan) tarafından
Annem ah ah bıraktı demiyorda gitsin izmire daha da idare et diyor kimse beni düşünmüyor
0 oy
tarafından
Ne bileyim canım ergen de değil artık 18 yaşında büyümüş Allah yardımcın olsun 
0 oy
(1,992 puan) tarafından

e sen benim kardeşimi anlatmışsın :) bende daha kötüydü durum iş bulduk gel çalış dedik yurt dışında 

kiraya da 3,5 verirsin dedik tamam dedi 

bu anlatıklarının aynısı bizdede yaşanıyordu çocuk yoktu ama çalışıyordum günde 12 saat. 

yok kapı çarpmalar 

biz gece uyurken yüksek ses açıp müzik dinlemeler e haliyle eşimde kızıyordu şuan 21 yaşında değşen hiç bir şey yok. işide bıraktı zaten çok durmadı çalışmaya da canı istemiyo anca ye iç arabada gez. Bilmiyorum Allah anama babama sabır versin sanırım onların da imtihanı o . 

0 oy
(6,853 puan) tarafından
Kızarak değilde anlat bak çok yoruluyorum en azından kendi dağınıklığıni topla et de. Ablanım ben senin hem kendin için temiz olmak düzenli olmak daha doğru desen anlamaz mi koca adam ölmüş sonuçta. Bu evin kuralları var de 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Erkek ergenden ne bekliyorsunuz Allah askina sizinle birlikte ev supurup evi temizleyip yemek yapmasını mi hem ergen olmus hemde kardesin evi temizlesen kendi xocigun yaosa sunlari tek kelime etmezsin bide ona uyup küsüyorsun bakiyorsan elin kirk kat yabancisina bakmiyorsun kardesine bakiyorsun benim abim kardesim gelse sasiririm nasil agirlayayim diye el ayagim birbirine dolanir 
(1,439 puan) tarafından
Anlamaman normal cunku iyi okumamissiniz her ergenlik bir gecis surecidir kimi cok sakin olur kimi cok yaramaz olur kimi cok sinirli olur kimi cok tembel kimi cok caliskan olur ki kendi veya etrafınızdaki ergen kisileri düşünün anlayacaksiniz ne demek istediğimi..!!! Kimse kusura bakmasin benimailem benim evime geliyorsa misafir degil evin insanidir bir bardagi kaldirmak bir çöpü çöp kutusna atmak ablasina nasil bu kadar zor gelmis onu anlamadim
(328 puan) tarafından
Yo iyi okudum. Ama bence sen karşı tarafı yasamadigin bir durumdan ötürü anlamıyorsun. Bazı kalıplar üzerinden kişilere bakınca o kişiler haklı olmuyorlar. Yani ergen o deyince kardeşi haklı olmuyor. Aklı algilayabilecek kapasitede. Yaptığı alalen yanlış bir davranış. Kardeşim öyle yapsa onu da çöp kovasına atarım çocuk değil çünkü. Ben de evin hizmetlisi değilim. Erkek ergen olması yapmaması anlamına gelmiyor. Oldu olacak altını da ablası temizlesin. Böyle böyle zaten erkekler sorumluluk sahibi olmuyor o yüzden anormal hareketlerini buralarda okuyoruz
(220 puan) tarafından
Tabiki ev süpürsün istemem benimde abiim var başım üstüne iyi okumadınız galiba çöplerini yere atmaktan bahsediyorum beni dinlemiyor eniştesine saygısı yok güzellikle konuşuyorum anlayan yok en azından misafirlik te olduğunu bilsin degilmi
(220 puan) tarafından
@Ozgee beni tamamıyla anladığinız için teşekkür ederim tamda demek istediğim buydu
(328 puan) tarafından
Rica ederim. Zaten misafir olması değil konu. Allah yardımcınız olsun zor valla.
0 oy
(52,719 puan) tarafından
eltimin 11 yaşında kizi kaldi iki gun hiçbir şey dağıtmadi kıyafetlerini katladi o yasta akil ediyo senin kardeşin kocaman bes yasinda cocuk gibi esin dese karismazmi
(220 puan) tarafından
İşte benim beklentim ondan birşey isteyen yok ama fazlasıyla dağınık siz evi tertemiz yapın akşama gelinki yediklerinin çöpleri yerde yatak yerde eşim bu böyle yapacak birşey yok akıl edemiyor demekki dedi
(52,719 puan) tarafından
onu diyorum işte bende iş yaptırmadım kendi kıyafetini katlamış mesela pijamasini gunluk kıyafetini bir koseye koymuş hiç zararı olmadi seninki koca kazik sen söyle durtukle
(220 puan) tarafından
20 gündür bende yirmi kez söyledim kardeşim bak çocukla yoruluyorum sadece kendi eşyalarını düzenli köy etrafı dağıtma diye
Yok yok yok birşey kaldirsa digerleri yerde akıl edemiyor sunuda ablama götüreyim
(52,719 puan) tarafından
annen oyle alistirmistir bide gamsiz belli
0 oy
tarafından
Lafı geçen biri yok mu benim kaynım da öyle kaynanam gidince aşırı salıyo kendini düşün dolabın içine yoğurt yediği kaseyi saklamış şans eseri oğlum buldu buyuk kaynım dan korkuyor o bağırıp çağırınca yapıyor lafını dinleyen biri olması lazım yoksa boş ergen kafası bide erkek çocuklar dağınık oluyor maalesef 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Fazla mi abartiyorsun gözüne battı diye çocuk acaba. Kardeş ya ne bileyim. Benim bir erkek kardeşim senin kardeşlerin yaşında aylardır yoğun bakımda. Keşke  gelse batirsa kirletse yaksa asla sesimi çıkarmam. Ben hassas olabilirim kardeş konusunda belki ama ablasin işte idare et demiycem anlat yani güzelce.  Böyle yapma bana yardımcı ol de. Ne biliyim anlatmanın bir sürü yolu var. 
0 oy
(266 puan) tarafından
Bnde 4 tane kardes var ayaklari kokuyo zorla kavga ede ede yikariyorum midem bulaniyo ya insan da bi utanma bi ceknme olur yok hic rahatsiz degiller o yuzden pek gelmezler ayak yikatiyorum die 
0 oy
tarafından
Küçük çocuk değil ki kendi evinde yalnız kalabilir ya da köye gitsin. Sanki 10 yaşında çocuk gibi davranıyor ailen. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
6 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Almila ahmet (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 479 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 360 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,040 soru

23,674,188 cevap

309,785 kullanıcı

...