Arkadaşlar konuyu bilen biliyor 3 gün önce paylaştım ailem köyde ailecek evimiz İzmir'de ben Ankara'da eşimin işi nedeniyle Annemle babam hayır işleri için köye gitmek zorunda kaldılar kardeşim 18 yaşında erkek 20 gündür bende
Çok uyuşuk dağınık gamsız yüz kez güzellikle söyledim ne misafirlik biliyor ne söz diliyordu 2 gün önce kavga edip konuşmadım belki üzüldüğümü anlar biraz düzelir diye kızımla çok yoruluyorum zaten hiç yardımcı değil demiştim
Neyse bu iki gündür gene aynı hiç demiyor ablam bana tavırlı çocuk var yoruluyor diye 20 gündür kendi yatağını bile toplamaya aciz anca yemek ye bütün gün yat kaç kez konuştuk ergenmidir artık aklında sorunmu var bilmiyorum
Bugün komşuya gittim 2 saat evde yoktum tertemiz yaptım evi çıktım geldim ki bardaklar masanın üzerinde citos yemiş poşeti yerde kraker yemiş kağıdı yerde koltuk örtüsü yere düşmüş umrunda değil
Gene delirdim kendimi dışarı attım çocukla siz söyleyin ben artık ne yapayım kovsam olmaz aileme ulaşamıyorum telefon çekmiyor of offfff