0 oy
903 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,093 puan) tarafından

?

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle duruma düşsem bir dakika durmam rabbim kimseye yaşatmasın aldatılmak en zor sey
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunca yorumdan sonra ben hiç konişmim
0 oy
tarafından
Yaşadım ama ayakta kaldm savaştım ben kazandım..simdi  çok şükür yok öyle bisey.... 
(4,140 puan) tarafından
Galiba senin yaşadijlarina benzer şeyler yasıyor şuan post sahibi cok uzucu cok of of icim sıkildi ya üzüldum
tarafından
Ben den beteri yok bence
(4,140 puan) tarafından
Yok canim seni üzmek icin yazmadim yalnış anlama önceki postunu oku eşi galiba evli bir kadinla ilgili bisilerof cok uzuldum ya
tarafından
Biliyom Allah yardım etsin zor gerçekten
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Hayir tabikide kendime olan saygim kalmazdi ki suclunolan taraf karsi taraf zatenbiri bisey dedigi zaman hemen lafinyeapistiririm yerine ki baskasida cokta umrumda degil zaten 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemem ama durmam ailem arkamda olur meslegim var elimde hiç durmam
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum Allah'ım yaşatmasın ama benim arkamda ailem var elimde mesleğim var çalışabilirim çocuğuma bakabilirim ailem de destek olur O yüzden ayrılırım Ama tüm bunlar olmasaydı ailem arkamda olmasaydı kendi paramı kendim kazanamıyor olsaydım otururdum evde ama kocamın parasını da çatır çatır yerdim diğerine bırakmazdım yani asla acımazdım o yokmuş gibi davranırdım

İlgili sorular

+3 oy
31 cevap 434 göst.
31 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifli1 (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 378 göst.
0 oy
17 cevap 572 göst.

408,969 soru