0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Kızlar bebegim ek gıdanın başlarında çok güzel yiyordu ama araya dış hastalık girince baya yemek yemekten soğudu şuanda zorla yediriyorum vermesem hiç aklına gelmez meme ye yapışıyor sürekli başka bildiği birşey yok su ve meme çok iştahsız acaba memeden kessem yemeye düşer mi ya da ne yapabilirim bilmiyorum bu dönem geçici mı acaba böyle sevinerek yemek yediğini gorebilecek miyim acaba bugün 18 ay aşısı vardı 10 kilo görünce baya uzuldum ve 11 di kilosu yemeye yemeye kilo kaybetmiş çok canım sıkılıyor bi dönem yine böyle ymiyordu kan tahlili verdim kansızlık çıktı kullandık acaba tekrar mı kansiz oldu 

6 Cevaplar

0 oy
(5,202 puan) tarafından
Meme emdiği için yemek yemiyor küçükde değil 18 aylık olmuş memden kes o zaman yer yemek 
-Reklam-
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Bence yemek istemedigi zaman zorlama. Bir kere zorlayınca bir daha zor yiyorlar. 2 kaşık mi yedi daha istemiyor mu tamam kalk de. Ben ilk iştahsızlık yapmaya başladığı zamanlarda böyle yaptım sonra iştahsızlıgi düzeldi ve geri normal yemesine döndü
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Hayır 2 yaşına kadar emzir canım diş ağrısından yiyemiyor ve ona tek iyi gelen şey senin sütün asla kes diyenlere aldırış etme dişleri oluşuyor çıkıyor süt sayesinde minareli kazanıyor pes etme geri gelecek iştahı bizimki de aynı şuan
0 oy
(2,704 puan) tarafından
11aylıkbdiş cıkarıyo ve iştahsız 8kılo ben emzırmeye devam edıyorum edecegımde anne sütü yedıgı hıcbır seyden değerlı degıl saglıgı yerınde olsunda
0 oy
(530 puan) tarafından
Yemeyen çocuk her türlü yemiyor canım bnm kızımda yemiyordu sadece emmek istiyordu 20 aylıkken kestim yine aynı yemiyor şuan 2.5 yaşında hala aynı 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Gece emzirsen gündüz hic verme biraz ac kalsin belki o zman yemek yer bide zararli biliyorum ama cuzgi film seyrederek yada konusarak sarki bise soyleyerek vermeyi denedinjz mi ? 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 249 göst.
0 oy
8 cevap 228 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 911 göst.
0 oy
11 cevap 468 göst.

Kategoriler

1,434,963 soru