0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından
Kizlar arkası bahçe oturduğum evin yaklaşık 20 ye yakın kedi var balkona çamaşır aşınca bunların altlarını yirtiyorlar ya camasirliga aşıp balkona koyuyorum bu seferde üstüne yatıyor lar odaya koysam ne kadar cam açıkta olsa koku oluyor ben ne yapacam ya 

4 Cevaplar

0 oy
(8,348 puan) tarafından

Fişek patlat daha gelemezler:)

(8,348 puan) tarafından
Delimi bunlar
(7,375 puan) tarafından
Malesef canım yani öyle biri ki evdeki temizliğine bile karışıyor üstelik ev sahibinin akrabası kendisi ev sahibi değil işte camları silin 2 katlı ustekinede aynı yapıyor banada camları silin temizlerken dikkatli temizleyin temizlik yapın falan filan kaç kere geldi kavga ettik ev sahibide oturun diyor ev de yok ev olsa çıkıp gidecem
(8,348 puan) tarafından
Ayyy suanki oturdugum evde oyle benim 2 ay oldu basladi evsahibim yukarda o bsy demiorda asagida kiraci sikayet edip duruyr banyo sesi mutfak bulasik yerleetirme sesi oglumun sesi bigun balkona bi ciktim hepsine bagirdim caiedim daha cit yok yuz verme oyle
(7,375 puan) tarafından
Kız tartıştım kaç kere bağırdım çağırdım yine aynı biz içindeyiz gitmiş etrafta kiracı arıyor ev sahibi başka biri bu şimdiden kiracı arıyor
(8,348 puan) tarafından
Delimi ne ya allsh sabir versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kediler zor yaaa bir kere alıştı mı gitmek bilmezler
(7,375 puan) tarafından
Kız mafetti kıyafetleri ya
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Canım kusura bakma ama altlarını yiyorlar cümlene çok güldüm :D Muhtemelen besleyenler var alısmıslar.  Nasıl giderler bilmiyorum ama 
(7,375 puan) tarafından
Canım napacagimi şaşırdım valla olsun seni guldurduysem ne mutlu bana valla bıktım ya mafettiler kıyafetleri
0 oy
tarafından
Ay bizim burda da var sokak da asla gitmiyor bide uyuzlu oğlum onun yuzunden hastanelik oldu belediyeye söyledim neymiş kedi toplayamıyolarmis mutlaka uyuzda vardır kıyafetlere filan dikkat et biz o kediyi kovsakta gitmiyor umurunda olmuyor korkmuyoda biseyden ay Allah sana da bize de yardım etsin
(7,375 puan) tarafından
Amin canım bide bussuruler zaten o kıyafetleri hemen eldivenle tutup attım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 184 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sakin 13 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
22 Mart 2024 Moda kategorisinde Mdnafsn33 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Metehannyksl (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 282 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu

409,809 soru

12,320,817 cevap

38,951 kullanıcı

Kategoriler

...