0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (1,140 puan) tarafından
Kızlar bayağı uzun yazacam.benim gibi dert dinlemeyi okumayı seven kişiler isterse okuyabilir.hem de içimi dökeyim.

15 aylık kızım var.kendim 28 yaşımdayım.

Eşime ilk tanıştığımızda kendimi olduğum gibi anlattım.o meğerse olduğu gibi anlatmamıs.

Resmen göz boyamış.karakter kişilik olarak yani.

Sorumsuz,söz verir tutmaz.vaatlerini yerine getirmez.önceki borçlardan dolayı tefeciye bulaşmış.

Yani 1 buçuk senede 4. Evimize geçecez.

Sürekli büyük işler peşinde.aşırı hırslı.

Kızım olduğundan beri çok nadir eve geliyor geceli gündüzlü.çok kavga ettim güzelce konuştum ağladım hiç bir şekilde olmadı.

Borçtan deseniz bir ara geceleri içermiş.sagda solda uyurmuş.

Ki ben ona çok yalnızım kendimi değersiz hissediyorum sana ihtiyacım var vs derken.

Birçok şey yaşandı ama uzatmamak adına.

Çok zıttız.herşeyimiz zıt.

Çok yiprandik.şöyle ki ben sussam sesimi çıkarmasam.soru sormasam karismasam bizden iyisi olmaz.

Elinde olunca poşet poşet dolabı doldurur.

Ben abur cubur severim diye poşet poşet alır gelir.

Özel günlerde masalar hazırlar hediyeler alır.

Ama bu kadar.

Kötü şeylere gelirsek te zaten söyledim.o kadar yalandan söz veriyor kandırıyor ki.

Unutmadigim şeyler de var.bir ara beni çok aşağılamaya kalktı mesela analığıma serefime namusuma kadınlığıma kadar.

Kredi çektirdi bana.tefeciler öldürecek diye.

Bir tane kamyonu vardı.haftaya onu satacam bütün krediyi kapatacam dedi.

Aylar oldu kapatmadı.banka beni arayıp duruyor.

Kredi kartım vardı.5 bin harcayacam nakliyat için dedi 20.000 harcadı.esnek hesap ta öyle.toplam 120.000 e yakın borç var.

Kendime en kızdığım.bana kendi ya da ailesi hiç bir şey takmadı ama annem dişinden tirnagindan arttırmış.bana bir bilezik almış.bir de dayım göndermişti çeyrek.

Dedi onları kuyumcuya emanet bırakacam.1 ay sonra alacam dedi.aylar oldu almadı zaten farklı şehirde kaldı.

Özellikle söyledim annem nikahimda takmış manevi değeri çok.kızıma takacam nikahında.belki kızı olur o da ona takar dedim.aile yadigarı gibi yani.

Ya beni o kadar çok kandırdı ki.

Bugün yarın bugün yarın diye diye.

Çok şey var.hele ki paronayaklıkları...

Ayrılmak istiyorum.bana diyor senin hayatında biri var senin güvendiğin biri var.bir çok olay da yaşandı.

Ben tamam ama kızıma karşı da sorumsuzluk etmeye başladı ve ben buna asıl tahammül edemiyorum.

2 ayı geçti hastaneye kontrolü var kalp ilacı kullanıyordu ilacı bitti.

Benim varislerim var kansızlığım vs  bugün yarın diye diye 3 ay olacak nerdeyse.sağlığı iyi ama ona göre ilacı kesecek doktor ya da düşük dozda devam edecek

Kızım artık otururken kapı tarafından ses gelse heyecanlanıp kapıya koşuyor.

Gece bir tıkırtı olsa oturup baba baba diyor zoruma gidiyor.

Ya gece gündüz çalışıyorum diyorsun da gece mesaj atıyor gündüz 11 12 ye kadar cevap yok.

Başımıza bir iş gelse ne olacak.

Gece 12 1 e kadar çalışıyor muhtemelen sonra da yatıp orda uyuyor.

Ya hiç düşünen yok.geceleri korkuyorum tek uyuyamıyorum.bari tek bunu yap gel şu eve diyorum o da yok.karı kızla işi yok zaten p.slik kadınlardan nefret ediyor.kimseye de guvenmiyr.

Anne babası bı bile sevmiyorum diyor.

Bben yine böyle devam ederim ama kızıma dayanamıyorum zoruma gidiyor.

Bir de asla yanımda olmadı benim.hiç bir zor gunumde.hasta oldum kemiklerim ağrıyordu kızımı kucağıma alamiyordum.o zamanda bile bir kaç ilaç bırakıp gitti.

Ama kalkıp ta bana arkadaşım eşiyle kavga etmiş eve gitmeyecekmis.arabada yatacakmis ben de onunla arabada yatacam demesini biliyor.

Ya da arkadaşının karısını birisi rahatsız ediyor diye gidip adamı dövüp beraber.sabaha kadar hasta haliyle karakolda sabahlamayi biliyor elin karısı için.

Zoruma giden birşey de hiç yanımda olmayıp ancak cinsel ihtiyaç için gelip yatıp banyo edip tekrar gitmesi çok zoruma gidiyor.

Ya dışardan herkes sanıyor ki bu adam bana deli gibi aşık.beni çok seviyor.herkese gösteriş yapıyor çünkü.

Kuyumcu çağırıyor iş yerine karımın doğum günü diye orda bakıyor hediyelik vs.

Cakmagina adımızı yazdırıyor.yok ben karımı seviyorum benim karım şöyle iyi böyle iyi vs diye.

Ama bir kavga edelim ne analigim kalıyor ne kariligim çok şey var.

Diyorum açayım davayı.annemle ev tutalım.ven bir işe gireyim.annemin de dedemden 3 bin kadar maaşı var.gül gibi geçinip gideriz diyorum.

Anlaşmalı diyorum yanaşmıyor.klasik seviyorum ediyorum sen gidersen ben ölürüm.tekrar tekrar vaadler veriyor 5 gün sonra duxeleck 10 gün sonra düzelecek.

Ya hiç sesimi cikarmayip bekar gibi yaşamasına müsade edip.ben de kendime göre yasayacam.

Ama işte adamla yatmak istemiyorum bu sefer.

Kötü hissediyorum kendimi.sadece o iş olduğunda yanımda olması yani.ustelik defalarca kadınlığımı aşağılamasi.korunmak istediğim için çirkin küfürleri...

Ya da boşanacam.

Ama üstüme yaptığı borçlar ve dengesizliği ne olacak.öldürürüm yok kızımı alırım.kaçırmaya bile kalktı daha önce yalvar yakar ikna ettim.pislik k.öpek.

Bıktım bunaldım.kaç gündür diyorum kendim bakayım hayatıma işte spora başlayın kızımı alıp çıkayım gezeyim vs ama hazımsızlık var içimde.

Bu arada hastahane ye sen niye gitmiyorsun derseniz.ilçede randevu da yok eko da çekilmiyor şehir Hastanesi'ne gönderiyor.

Ora da uzak param yok.ver para gidecem desem ben götürecem diyecek vermeyecek yine.çok sorumsuz.

Sonra da ağlayınca edince görüyorum gizlice bakıyorum ağlıyor.yastığı su gibi oluyor aglamaktan.ya düşünüyorum diyorum ben mi yanlışım.borc harç tefeciler tehditler.yapamiyor mu acaba psikolojisi mi bozuldu iyice diyorum.ama bu beni kandırdığı ***** yerine koyduğu hiçe saydığı gerçeğini de değiştirmiyor ki.

Annemle olsak sadece sorun da yaşlı biraz şeker tansiyon panik atak anksiyate.kızım çok haraketli bakabilir mi bilmiyorum.

Ve de pek temiz ve düzenli değil.onun yaptığı yemeği yiyemiyorum .ortalığı toplamaz dağınık kalır öyle pis kalır.herşeye yetişebilir miyim o sorun ama bi şekil hallolur.kafam çok karışık iki gündür kazan gibi.kolumu kaldıracak halim kalmadı artik

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah razı olsun . Boşanmış biriyim ve büyük şeyler olmadıkça insanlara asla boşanma derim fakat sen debelendikce batarsın kurtar kendini de evladını da. Annenin yanına geçer kafana göre düzenler ise girip çocuğunu kreşe verirsen gayet de olur neden olmasın. Geceden yemeğini yaparsın çocuğu aldıktan  sonra geceye kadar vakit geçirirsiniz izin gününde ev temizlersin biraz sana zor olur evet ama benim diyebileceğin bir hayatın olur. 
tarafından
En mantıklısı akraba evliliği mi? Ay saçmalamayın Allah aşkına.
Akrabalarının korkusuna adam olacaksa olmasın zaten.
tarafından
İstisnai durumlar olabilir ama ben denk gelmedim çok şükür demek ki sansliydim yada sosyal ortamim biraz daha iyiydi sanırım.
tarafından
Her anne düzgün evlat yetiştirsin +1 Eriş hanım
(847 puan) tarafından
Aman me bileyim kadın yuvasını bozmasın hemen bisan demek istemediğimden diyorum. Kolay değil bir yuva kurmak bozması 2 dk. Her şey insan oğlu için. Baksana ben kendimden beklemezken ben bile 2 defa.bisanma eşiğinden döndüm. Ahhh ajjh kadınlar rabbim bize yardım etsin.
tarafından
Bende asla bosanilmasin taraftarıyım ama böyle durumlar çok başka canım bu adam karısına çocuğuna dertten başka ne verir ? Kadını borç batağına atmış odeceyek mi sanki durdukça batacak bu kadin bir an önce hayat kurmalı bence
-Reklam-
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Öyle bir evliliğin yurumesi çok zor düşün taşın karar ver...
0 oy
(4,947 puan) tarafından
Kolay kolay kimseye boşan demem ama senin evliliğin nerden tutsan elinde kalıyor o adamdan bir halt olmaz sorumsuzun teki boşan kurtul bu nasıl dert be bacım bu nasıl hayat taş olsa çatlar kocan afedersin ama tam bir çakal 
(1,140 puan) tarafından
Ah bacım bilsen çocuklukta babamla başladı sonra abim sonra bu.beni de bilsen hiç bunlarlık değilim ya hep evliliğim olsun çocukların olsun iyi anne iyi eş olayım diye bekledim.bu çıktı karşıma
(4,947 puan) tarafından
Doğrudur canım insanın bahtı yüzü baştan gülmeyince sonrada gülmüyor Allah yardımcın olsun inşallah
(1,140 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah ❤️❤️❤️
0 oy
(736 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bir durum bana sanki artik borçtan dertten yaptığı yanlışlardan psikoljisi bozulmuş gibime geldi ama bu tabii ki suçlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne kadar psikolojisi bozulsa da gelip gece yaninda yatmak zor değil yani. Eger bosanmak degilde yuvanın kurtarmak istiyorsan acaba yaninda mi olmaya calissan iste canim odenir nolcak yeterki bidaha borç yapmayalim çalışır cabalar bitiririz borçlarimizi yeterki yan yana olalim vs. Belki bu tarz seyler mi bekliyor yaninda olmani mi bekliyor acaba bilemedim  bi dene istersen Allah yardimcin olsun insallah duzelirsiniz borclarinizda bir an önce biter gider 
(1,140 puan) tarafından
Amin bacım cümlemizin.onu da denedim inan.yok olmuyor.iste o zamanda diyorum ya aramız çok iyi oluyor kavga vs olmuyor ama o aynı şeylere devam ediyor.ben sustugum için yani.ama ben de böyle yaşamayı hazmedemiyorum işte.
Malesef küçükken çok hassas bir cocukmus.
Annesi babası sevgi göstermemiş babası hep asagilamis.sen basaramazsin sen beceremezsin vs.bu da hep yapacam edecem derken sürekli borca batmış.sorumsuz ve düzensiz olması insanları önemsememsi yüzünden de hic işi yurumemis.aslinda içten çok hassas çok kırılgan ama psikolojisi kişiliği bozuk malesef.denedim ama olmuyor.bir de öyle birşey ki Allah hep ona kapı açıyor inanmazsin öyle bir şans var ki adamda.ama o her defasında batırıyor.
0 oy
tarafından
Uzaklaştırma kararı alıp çekişmeli bosanin derim. Zaten eve gelmediği için siz haklı konumdasiniz. Bu kadar paranoyak adam ileride kızına da zarar verir Allah korusun. 
(1,140 puan) tarafından
Ben de kızım için zaten endişeliyim ama işte eli kolu çok uzun.iki arada bir derede kaldım çok şey var.kizimi kacirabilir.babasi ille görecek.
Ya da beni yaralayabilir.hic birşey umrunda değil çünkü.öfke kontrolü yok
0 oy
(6,441 puan) tarafından
Yorulmadan okudum eşine karşı annenin temizlik ve düzensizliğini konu etmişsin olmasın temiz o da senin çocuğuna bakacak sende eve temizliğe yemeğe. Kendine kızına acımıyor musun ayrıl ölecekmiş ölsün ölüden ne farkı var ki gelmio aramıo sormuo yokluk içinde yaşattığı yetmio bide borç yapıo tabiki herşeyin zorluğu var sende başta çok çekersin ama kızın ve kendi geleceğin için sıfırdan başlarsın. Rabbim yardımcın olsun ne diyeyim
(1,140 puan) tarafından
Amin cümlemizin.yok onu sadece annemle olsam sadece bu sorunlar olur diye söyledim.
Zaten maddi olarak değil de manevi olarak onun yapabilecekleri kafamı karıştırıyor
0 oy
(10,344 puan) tarafından
Çok net konuşucam kırılma. Seni resmen eve bekçi tutmuş. Geriye kalan anlattığın her şey boş. Sen hayatını hatta hayatınızı bir çöp uğruna heba ediyorsun. Yalan söyleyen adam iflah olmaz. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Benim babam da melek gibi adamdır ama yalan söyler. Kaç kez hayal kırıklığı yaşadı annem bizi kaç kez yıktı bilemezsin. 60 yaşında bu adam hala aynı. Bak ben 34 yaşında koca kadınım hala inanmışlıklarım boğazımda düğümdür. Evladına bunu yapma. Güven duygusunu onun zedeleme. Boşan. Borcu ödemeyecek gülüm yine sana olacak olan. Ölmez merak etme, can tatlı. Canı tatlı olmasa senin canını bu kadar yakmak pahasına annenin koluna taktığı bileziği almaz. O bilezik de yalan oldu rehin değil satmış belli
(1,140 puan) tarafından
Evet tam olarak bu işte canımı yakan.
İnanmışlık....ne güzel dedin.iste resmen psikolojimle oynuyor.bir yandan da sanki işte ağlıyor zirliyor sevdiğim şeyleri alıyor hediyeler vs...
Bir yandan da yani kepçeyle alıp kaşıkla veriyor.
Son uzatmaları oynuyorum zaten.
Açıkçası annemin dedemden bir mirası var az miktar ama.aşırı vicdanım beni bitirdi.en başta da ona acıdım.anasi babası sevgi göstermemiş .hep aşağılamışlar etmişler.ondan böyle düzelir dedim.ama a.ptal kafam işte.
0 oy
(626 puan) tarafından
canım eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan destek almanız şart çünkü eşin iyice paranoyaklaşmış eşin u.y.uşturucu madde kullanıyorsa eğer kafasında ki kurguları bundan kaynaklanıyo olabilir çünkü insanlar bu bataklığı bir kez düştüklerinde çıkmaları çok zor oluyo ama eşinin tedavi alması şart
(1,140 puan) tarafından
Yok uyuşturucu kullanmıyor ama çok küçük yaşta sokaklara düştüğünde esrar vesaire kullanmış uzun seneler skerden geldikten sonra bırakmış ki İlk zamanlar biz hep dip dibine idik 7/24 iş yeri de evin hemen altındaydı hep beraber kullansa mutlaka fark ederdik ama psikolojisi iyi değil küçüklükte anne babası tarafından çok üzülmüş aşağılanmış Sevgi görmemiş vesaire bir de biraz kavram bozukluğu ve duygularımda sıkıntı var gibi aslında birçok şey varsa kişilik bozukluğuna işaret ediyor ama tedavi için çok kez konuştum kendi de teklif etti ama öyle bir durumda ki sadece para ve iş başka bir şey gözü görmüyor diyorum ya 3 ay olacak bizi doktora götürmedi bile
(626 puan) tarafından
benzer şeyleri bende yaşadım canım evin kilerine varasıya erkek aradı bunlar hep o maddelerin etkisiyle oldu o yüzden diyorum ama direkmwn lazım biraz eşini en iyi sen tanırsın vardır mutlaka onunda söz dinleyecek bi noktası ordan vurman lazım benimki ölümden döndü 2 defa öyle bıraktı sözünü dinlediği yada yada söylediklerini ciddiye alacak birisiyle konuşsan o kişi konuşsa eşinle
(1,140 puan) tarafından
Hiç kimse yok anne babası bile o kadar uğraştı yok.olmadı.narsistik kişilik bozukluğuna benziyor.empati yok asla.insanları kullanıyor.beni de öyle.hep başarı derdinde.bir de kendini de asagiliyor bu.tipini vs.insan değilim ben falan da diyor ama karışık yani.
Boşanacam deyince yalvarmalar ağlamalar sizlamalar ama ertesi gün yine aynı.defalarca konuştum guxellikle yok olmuyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
7 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 375 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 458 göst.
21 Eylül 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aser2135 (4,700 puan) tarafından soruldu

379,619 soru

11,364,095 cevap

34,841 kullanıcı

...