Bu sefer temizlik sorusu ile geldim :) kızlar duşakabinim cam ve su lekeleri bir türlü çıkmıyor özellikle alt ve üst kısımda birikmişler çamaşır suyuyla bile ovaladım bana mısın demedi öyle gördükçe sinir olıyorum sizin kullandığınız temizlik yöntemi varsa yazar mısınız
Evime taşınmadan önce duşakabinde öyle bir kir vardı ki sanki önceki kiracı hiç temizlememiş gibiydi.
Cif Banyo aldım sıktım iyice halı fırçası ile güzelce temizlemiştim haftada bir yine duşakabini böyle temizliyorm güzel oluyor
Cif ve bulaşık bezi kullan. Eldiven giy porçöz döķ çıkmayan yere duruladiktan sonra kurula
cif poset dene canim
Canım bir dene bakalım memnun kalıcak mısın ben nette görup yapmiştım işe yaradı bulaşık makinesi tabletini ılık suda erit onunla sil benimki geçmişti eşim evde diye çokta detaya girmediğim halde.
makine bulasik deterjani parlaticiyla. bimde satilan 2 tl filandi sanirim.
Ben çamaşır suyu cif ve tursili karıştırıp öyle yıkıyorum hiç bir leke kalmıyor ama çok zararli
Ketçap+poset yada cif+poşet dene canim denedim ikiside super oluyor sonrada mutlaka kurula islak birakma
Sirke tavsiye ederim sirke şişesine fiş fis tak heryerine sık 1 saat beklet daha sonra sünger ile ovala durulayıp bez ile sil bence doğal ve güzel bir çözüm
Sirke tavsiye ederim sirke şişesine fis fis tak heryerine sık 1 saat beklet daha sonra sünger ile ovala durulayıp bez ile sil bence doğal ve güzel bir çözüm.
Bulaşık makinasinin tabletini sıcak suda eritip birazda parlatıcı ekleyip onunla siliyorum sonuç muhteşem bidr cifle boset sil durulayıp kurutunca da sonuç çok güzel oluyor
Banyo kirec cozucu var ondan al bide eline dis fircasi al o keşeleri bi guzel fircala
Limon sür canm en etkilisi o ben hep kullanıyorum
ben cifle yapyrm hic kalmiyo canm
Ketçap tatlım :DD
Bende dun kesfettim mucize gibi bisey farmasinin lavobo ve banyolar icin olan sivisini aldim oyle ustun koru araba fircasina dokup fircaladim ama hic ugrasmadim yani cikacagindan umidim yoktu allahim bir duruladimki inanamadim gozlerime simdiye kadar bir cok sey aldim hic biri boyle yapmadi cok begendim artik hep alacam nasipse birde genel temizlik sivisi var onunlada kanepeleri sildirdim mis gibi oldu tavsiye ederim yani
Fisfisin icine sirke koy sirkeyle temizle cok temiz yapar. Hamileysen sakin porcoz camasir suyu vs kullanma cok etkiler zehirlenirsin. Kireci en guzel porcoz cikarir ama kullanma sakin. Ben haftada bir cifle yikayip suyla indiriyorum asagi sonrada kuru bezle siliyorum. Bide cif in dusakabin icin olani var power shine diye geciyo o da cok guzel temizliyor denemelisin.
Yağ sökücü sprey var bn onla temizliyorum canım cam gibi oluyo
Şu kireç sökücü porcoz camasir suyu kullan diyenler iyimisiniz acaba ? Ne kadar kimyasal var onların icinde. Kendiniz kullaniyorsuniz bari başkalarına tavsiye etmeyin Allah korusun bebeklere bisey olur hamile burdaki insanlar kendinize gelin. Kesinlikle yasak o tarz urunler.
Canım ben por çöz marka kireç sökücüyle ovalıyorum çıkıyo
412,678 soru
12,424,547 cevap
45,405 kullanıcı