0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (909 puan) tarafından
Tavuk balık et dışında sakatat ne zaman verdiniz. Teşekkürler 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm iyi pismis olmasi cok onemli boyle urunlerin doktorumuz ek gidaya gectikten sonra once meyveleri taniyip kahvaltiliklari sonra boyle seylere baslamalisiniz 2-3 ay sonra demisti yani 9 aylikken basladik biz ama balik cok faydali balik yagida iciriyorduk biz doktorumuz yazmisti surekli balik yiyemez yiyemediginde yagi icirin demisti ve mevsimlik baliklari tercih etmelisiniz kesinlikle marketlerdrki dondurulmus baliklari bebekler yemememli ton baligi bilmem ne bunyelerine agir gelirmis cnm
tarafından
Evet bir tanem esimde surekli bana balik yedirirdi ben hamileyken hamsi cok yemistim etkisi gercekten cok var herkes der siz ne yedirdiniz bu cocuga boyle oldu cok zeki 2 yasinda ne desem gosteriyor biberonunu getir yikiycam derim kafa sallar getirir altini degistiricem derim bezini getirip yatar mesela
(909 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın. Nazar değmesin. Ceviz avakado  çok faydalı
tarafından
Allah razi olsun bir tanem cumlemizin cocugunu insallah bence cok iyi pistikten sonra yumusak et tavuk balik çatalla bolunup ezilerek verilebilir faydali seyler bunlar daha vermemek ileride yemememesine sebep olur
(909 puan) tarafından
Diş zamanı çok seçici oluyor benim oğlum. Ağzını açmıyor önce kokluyor öyle açıyor ağzını:)
tarafından
Hahsha cnm bnm oglum cok seviyor tavuk sote tavuk corbasi tel şehriyeli belki seninkide boyle yer sade yiyemiyor bazen salca kokusunu aliyor birde yemek olarak yapinca
-Reklam-
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Bende merak ediyorum bunu 1 yaşındayız şu an daha vermedim burda bekleyeyim bende :) 
(909 puan) tarafından
Bakalım ne cevap gelicek annelerden:)
0 oy
tarafından
3 yaşında hala vermedim 
(909 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Ben 18 aylıkken paça pişirip vermiştim çok da sevmişti başka bisey de vermedim bikac kez paça sadece 
(909 puan) tarafından
Bugün arkadaşım ile görüştüm dalak ciğer böbrek VS veriyorum dedi. Merak ettim
tarafından
Ay öyle vermedim vermem de paça da kemiklerine şifa olsun diye 2 3 kere verdim . Hiç faydalı şeyler değil
(909 puan) tarafından
Ne bilim herkesin kendi kararı tabiki.
(189 puan) tarafından
Nerden karar verdiniz faydasız olduğuna?
tarafından
Zaten hayva.nlarin yediği hersey hormon ilaç ne kadar faydası olabilir olabildiğince de yağlı zaten. Ondan alacağı vitamini daha temiz şeylerden alsın. Kelle paça ciğer neyse de dalak işkembe de yemesin yani.
0 oy
(1,404 puan) tarafından
1 yaşında ciğer verdim, paça çorbası verdim 2 yaşında da işkembe içti 
(909 puan) tarafından
Peki fark ediyor mu hangi ciğer olduğu
(1,404 puan) tarafından
kuzu da verdim dana da
(909 puan) tarafından
Anladım canım şifa olsun bebeğine. Güvenilir kasap sorup denemek gerek
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Ben pek sevme sadece ciğer yerim arada 20 aylık bu hafta biraz verdim yedi
(909 puan) tarafından
Yarasın afiyet olsun canım
0 oy
(888 puan) tarafından
Hic vermedim heralde bundan dolayidir 11 yaşında kızım ağzına koymaz
(909 puan) tarafından
Evet tadını bilmiyor ise yemez.
(888 puan) tarafından
Bi kere zorladım cigeri yedi beğenmedi
(909 puan) tarafından
Anladım canım sağlık olsun.
0 oy
(25,196 puan) tarafından
1 yaşında ciğer vermeye başladım tabi yemedi:D 
(909 puan) tarafından
:)ah bu bebeler ne olacak böyle. İnan şuan ne yemek yapıcam ona düşün düşün yok:) makami seviyor (makarna) dün verdim acaba bugünde yoğurtlu yapıp versem
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Kelle paca corbası verdim 2 kasık 11 aylık
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Doktorlar uzunca bi süre önermiyo sadece ciğeri 1 yaşından sonra diyolar. Bende ciğer haricinde yedirmedim yedirmemde
(909 puan) tarafından
Ozaman ciğer verebilirim. Teşekkürler
0 oy
tarafından
1 yasinda ciger verdim. Su an 16 aylik cigerden baska sakatat vermedim henuz.
(909 puan) tarafından
Teşekkürler canım cevap için

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 264 göst.
14 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 119 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu

410,142 soru

12,332,626 cevap

39,282 kullanıcı

Kategoriler

...