0 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim bir kızım bir de ikinciye hamileyim kaçarak evlendim .kız kardeşim yeni evlendi 1 ay var aramızda  hamile   annem onunla daha ilgili kızım bunu yapma ona battaniye öreyim bunu yapayım şunu yapma diyor kıskanıyorum?

17 Cevaplar

+3 oy
(4,088 puan) tarafından
Onun ilk bebeği olduğu için daha heveslidir ya da ne bileyim bu kaçma olayı bana çok ağır geliyor ya bi anne baba için çok zor çok kırıcı büyütüp yetiştirdiğin çocuğunun seni değil ne olduğu belli olmayan bi adamı tercih etmiş olması çok acı rabbim kimseye göstermesin annen bu yüzden hala içinde sana kırgın ve soğuk olabilir 
tarafından
Bari benim  yanımda yapmasin
(14,123 puan) tarafından
İlk bebeğinde nasildi
tarafından
Şimdiki gibi  ondan dikkatimi cekti
(14,123 puan) tarafından
Normalde sana davranışı nasıl sen bilirsin onu mesela kaçtım demişsin kırgın mi yani ne bilim neden öyle yapsın ne olabilirki
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Belki onun ilk olduğu içindir canım o sıfırdan alacak her şey sende az da olsa ilkten kalan vardir illa
tarafından
Yok valla bende hiç öyle degildi
(13,675 puan) tarafından
He o zaman bilemedim ama bazı ailelerde var o
Bana da hep fesat derler ablam ön planda fark ediyorum söylediğimde de fesat oluyorum çok takmamak lazım bazen yoksa üzülen sadece biz oluyoruz başka kimseye bisi olmuyor
(4,223 puan) tarafından
Belki çok bilmiyordu sen ihtiyaç oldukça aldin öğrendi simdi kiz kardeşine tavsiyede bulunup yapıyordur hiç öyle düşünüp üzme kendini sende bir annesin hemde 2. Çocuk nasıl hissediyorsun ,evlat ayrimi yapabilecek gibi mi tabi ki hayır, annende ayırmıyordur hormonlardan dolayı sen fazla anlam yükleyip hic kendini üzme.Velev ki tam dediğin gibi olsun ne olur yani hiç çünkü iki evladın var esin yanında 1. Sırada kendi ailen zaten onlar 2. Sırada dert etme sen hamileliğin tadını çıkar aileniz büyüyecek hayal kur kızına minnosuna kardeş hikayeleri anlat nasıl güzel bir aile olacağınızı anlat bosver başka şeyleri de dertsiz başına dert çıkarma bence :)
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Neden ayrım yapıyor seninle derdi nedir
tarafından
Bilmiyorum babam bile artık anneme kızıyor
(1,742 puan) tarafından
Bence annesi arkadaşa hala içten içe dargın ve kızgın .belki yaptığının farkında bile değil seni içindeki çatışmalardan dolayı böyle cezalandırıyor olabilir
0 oy
tarafından
İlk bebeği olduğu için yapıyordur ama hem senin bebeğine hem kardeşinin bebeğine yapmalı eşit davranmalı 
tarafından
Bilmiyorum hamilelik ten kiskanmaya başladim
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Evet içinde kalıyor.

Demek sana kieginlarms ozaman yapmams
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Niye böyle bir şey yapıyor ki kıskanmakta haklısın sen de alttan alttan laf dokundur hani hamile bir kızın daha var falan diye bakalım ne der
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Kaçarak evlendiğin için gönlü hala kırgın olabilir sana
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Senin adına üzüldüm cnm bnm olsun belki o ilk ya sen daha deneyimli olduğun için kız kardeşinle ilgileniyor takma bu kadar ona bakarsan benim annemde beni hiç aramaz diğerleri ile illa her gün konuşur bana gelince unuttum ne bilim der artık takmıyorum aman ya 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Kaçarak evlenmek çok büyük bir şey aile için. Affetmiş olsa da içinde kırgınlık kalmış olabilir
0 oy
(51,545 puan) tarafından
ne diyim haklisin
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Bence annen hala sana içten içe kırgın o yüzden böyle yapıyor 
0 oy
tarafından
sen tecrubelisin artik ondandir
0 oy
(948 puan) tarafından
Bazı anneler annelik nedir bilmez, doğurdum diye anne hissederler, önemli olan hem duygu olarak, hem mantık olarak anneliği bilmeleri gerekir. Benim gözüm gönlümde hep kalmış bişey bu annelik nasıl bişey. Anneyim ama anne olarak hisedemiyorum annem sağolsun, eğer zamanında sevgi verilseydi sevgi nedemjtir ne anlama geldiğini bilip aynısını etrafima yanstirdim ..
0 oy
(260 puan) tarafından
Kardesin en kücügünüzmü?
0 oy
tarafından
Araya mesefe koy anlasın hoş değil yaptığı 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Sabahın besınden beri ayaktayım 1 de uyudum bebekten.kalktı annende seni emınım Boyle buyutmustur içi kırıktır kaçtığın için. Acıkcası ben zor affederdım
0 oy
tarafından
Valla kusura bakmada suç sende. O anne baba neler çekiyor biliyormusun.

Kizkardesimin kaçarak evlendi.

Evimizde cenaze çıkmış gibiydi. Günlerce ağladık.

Al noldu 10 yıl sonra bosAndilar 

Anne baba istemiyorsa vardır bir bildikleri.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
8 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
+2 oy
37 cevap 989 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zeynep1314 (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,195 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,187 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde kardelennnnn (80 puan) tarafından soruldu

409,495 soru

12,308,439 cevap

38,636 kullanıcı

Kategoriler

...