0 oy
953 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından
Herkese hayırlı günler 10 günlük kızım var ilk evladım Rabbim herkese nasip etsin hayatim bi anda degisti süt sağ emzir uyandır emzir altını değiştir gazını çıkar uyut gece kalk uyandır üzerim hep süt oluyo günlük kıyafet degistiriyorum kendimi çok salmış hissediyorum hep bu döngümü olucak büyüdüğünu gorecekmiyim acaba zaman hic geçmiyor gbi 

27 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Öyle bir geçer ki anlamazsın bile
-Reklam-
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Bir süre daha böyle devam edecek sonra yavaş yavaş bir düzeniniz olacak merak etme pek çoğumuz aynı senin gibiydik dert etme fırsat buldukça dinlenmeye uyumaya bak.
0 oy
(42 puan) tarafından
Aynı seyleri hep bende düşünürdüm, meğer en güzel zamanlarmış. Şimdi dolu dolu 1 yıl geçti birkaç gün sonra kızım 1 yaşına giriyor. Nasıl gectigini inan anlamıyorsun ama o kadar heyecanlı bir şey ki... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doğan büyüyor.
0 oy
tarafından
Ay benimde ilk kızım.

Ve ilk doğduğunda inan bende senin gibi düşünüyordum.

Hep ah bir 40 i çıksa derdim. 

40i çıkınca ah 3 aylık olsa dedim.

3 aylık oldu 6 aylık olsa dedim.

Sonrada 1 yaş dedim şuan 16 aylık. 

6 aydan sonrası hızlı geçiyor 
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Günde 3 kez kıyafet değiştiren ben nörüyüm :D geçer canım geçer zaman sadece
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Şimdi oğlumu uyuturken düşündüm zaman nasıl çabucak geçti diye 2 yaşında şimdi bol bol kokla op bebeğini zaman çabuk geciyor 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bello bir zmana kadar boyle.olacak canim onun sana ohtiyavi var suan 3 aydan sonra daha bi rahat edersin umarim gaz problemi olmaz hele bi 8-9 aylik olsun tadima doyamazsin 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 359 göst.
0 oy
3 cevap 411 göst.
0 oy
5 cevap 452 göst.
4 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bir erkek annesi (654 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
14 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Fadime.hira (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,552 soru

24,402,213 cevap

350,225 kullanıcı

...