0 oy
1,046 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Her hangi bir yerde paylaşıyorsunuz geçen pide yorum paylastim şimdide pizza ama utanıyorum paylaşmaya ahsdhsjjs siz paylaşıyor musunuz 

44 Cevaplar

0 oy
(4,425 puan) tarafından
Yeme içme gibi şeyleri paylaşmam ama el işlerimi paylaşırım babam marangoz onun yaptıklarını paylaşırım ara da bir çocukları paylaşırım oda ayda yılda bir bebim ablam aldığı nefesten s.ctigif p.ka kadar paylaşır hskansjsb sınır ediyo beni paylaşma dedikce de inadimiza her şeyini paylaşır heerrr şeyini hoc haz etmiyorum öylesi işten 
-Reklam-
0 oy
(13,722 puan) tarafından
Evet paylaşırım 
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Sadece cay ve kahve paylaşırım oda herkesde alıp icebilir diye 
0 oy
(51,353 puan) tarafından
paylaşmayı sevmiyorumda dün kizimla pastic yaptik burda görmüştüm onu paylastim
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ben wp bazen güzel söz paylaşırım ama ne tatillerimi ne kızımı ne işimi ailemi hiç birşeyi paylaşmam yemeğin zaten resmini dahi çekmiyorum
0 oy
tarafından
Evet paylaşıyorum ayip degil bisey değil icimden geldiginde guzel gozukuyorsa cekip paylaşıyorum 
0 oy
(9,588 puan) tarafından
Ya ben görünce çok canım çeker o yüzden baskasonin da çeker diye kahve dışında paylasmam...yoksa sunum hamur işi yapmayı falan severim
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Yediklerimizi devamlı paylaşmıyorum da gezme tozmaya gidince paylaşıyorum 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Sosyal medya kullanmıyorum bişeye bakacaksam eşimin hesabından bakıyorum wtsaptan da yediğimi içtiğimi paylşmam paylaşana da anlam veremem. Göz hakkı diye birşey var 'moda' adı altında herkes yapıyor bende yapayım diyen biri deilim. Wp durumda paylaştığım tek şey yılda bir oda evlatlarım. 
0 oy
tarafından
Kendimin diyilde kocam pastaneci evde her yaptığı tatlıyı pastayı paylasrm
0 oy
tarafından
Bn paylasiyorum  vala ne yapsam :))☺️☺️
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Evet bazen paylaşıyorum kimseyi de ilgilendirmez hadleri değil paylaştığım şey yüzünden laf etmek:) 
0 oy
tarafından
Bence tam bi gorgusuzluk esimle disarda foto bile atsam eger bi mekandaysak masadakileri emoji ile sansürleyip atiyorum çok şükür hic bi zaman görgusuz olmadim yani sonradan görme degilim çok şükür...
0 oy
tarafından
Çok nadir paylaşıyorum ya 
0 oy
tarafından
Yedigini ictigini aldigini ettigini kisacasi ucu maddiyata dayali seylerini paylasmak benin icin tamamen gorgusuzluktur. 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Paylasmiyorm illa birinin canı çeker günaha grmek istemem
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Önceden terbıyesızlık yapıyormuşum:)artık paylaşmıyorm ne zamankı hamıle kaldm olan var olmayan var alan var alamayan var deyıp dışarda yemeyı bıraktım paylaşmayıda
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Kahve sunumunu severim onun dışında paylaşmam 
0 oy
(100 puan) tarafından
Ben asla doğru bulmuyorum böyle yemek paylasanlari eşimin bir akrabası her yediğini paylaşır mesela aşure paylaştı ben hamileyim yiyemedim hala aklımda napcak hesabını nasil vercek o düşünsün artık 
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Vlala yapamiyoxki paylaşalım 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,140 göst.
0 oy
5 cevap 188 göst.
27 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 712 göst.
28 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde Derya (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 167 göst.
24 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu

408,534 soru

12,275,507 cevap

37,733 kullanıcı

Kategoriler

...