+1 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
Liseden çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı 9 yıllık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu herseyimizi paylaşırdik üzüntü sevinç sonra bu arkadaşım nişanlandı bir sene nişanlı durdu ondan dört ay sonrada ben nisanlandim. Arkadaşım bir anda nişandan ayrıldı kendini kapattı kimseyle görüşmek istemiyorum dedi telefonlara çıkmadı geleceğim dedim kabul etmedi kusura bakma kimseyi görmek istemiyorum dedi sonra benimle konuşmadı bir daha aramızı bozdu durup dururken buna bahane olarak da evine gitmediğimi öne sürdü. Ayrıntı vereyim bana açmadığı telefonu başka arkadaşlara açtı ben bişey de yapmadım lafımız sözümüz de olmadı bana bir anda sizce neden böyle yapmış olabilir? Ben nazara da çok inanan biriyim sürekli birileri bize oh siz ne güzel arkadaşsiniz imreniyoz valla biz evdeyiz siz hergün görüşüp oturuyorsunuz geziyorsunuz falan derdi. Şimdi yeniden nisanlanmis görünce bir tuhaf oldum iki yabancı gibi olduk :(

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bazen kime çok değer verirsen onu yitiriyorsun boşver yittiği yerde kalsın elbet değerini anlar.
-Reklam-
0 oy
(19,654 puan) tarafından
Hayırlı olsun diye ara çok ozlediysen belki o da hatasını anlar 
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Gerçek arkadaşsanız ara sor değilseniz zaten geri dönmez yine istemez seni sende yoluna bakarsın
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Gerçek arkadaşlar arasında bahaneler olmaz,kğslükler tartışmalar uzun sürmez 

Bence buna arkadaş deme
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Nişanlısından ayrılmış psikolojik olarak yapmış bence sende nişanlanınca kıskançlık yaşamış olabilir 
0 oy
(11,422 puan) tarafından
Benimde liseden 10 yıllık bir arkadaşım var siz gibiydik hatta daha fazlası kardeş plduk birbirimize ama ben evlenince aramızda ipler kotu farklı şehirdeyiz o bekar ben çocuktan evden kocadan vakit bulamıyorum pek çok nadir konuşuruz ama her konuştuğumuzda da aynı samimiyet var ona yazarım çevrimiçi olur görmez bazen bazen de ben yaparım onu hiç takmayız öyle şeyler 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 265 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,376 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Yettigarii (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 493 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 584 göst.