0 oy
1,074 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Üç gün önce arkadaşımla buluştuk bana eşinin dört günlüğüne iş için şehir dışında olduğunu söylemişti. Ben bugun öğlen eşiyle karşılaştım. Yanında bir tane kadın vardı. Samimi gözüküyorlardı. 

Ayrıca beni görünce kadından uzaklaştı.  Eşiyle konuşmadım sadece başıyla selam verdi. Aksam arkadaşıma telefon açıp eşinin gelip gelmediğini sordum. Daha gelmediğini söyledi. 

Sizce aldatıyor olabilir mi? 

Ayrıca arkadaşıma söylemeli miyim? Emin olamadım adamın günahını da almak istemiyorum ya da eşiyle mi konuşmam gerekir. 

Akıl verin lütfen 

43 Cevaplar

0 oy
(13,592 puan) tarafından
Başliği cevaplim hiç karışmam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle bi post geçenlerde de gördüm.  Markette görmüştü biride komşusunun kocasını. Aynı kisimisiniz  bilmiyorum ama yakınlığını nedir komsuyla . Eğer bisey yoksa  da derler ki iftira atıyor aramızı bozmaya calisiyor hani buiez sen suçlu olursun. Hiç karışma şuan.  İllaki bi yerde patlak verecek
tarafından
Valla öyle bir şey başkasının da başına gelmiş ama içeriğini ben bilmiyorum yani o kişi ben değilim  üniversiteden arkadaşım kendisi aynı sitede oturmuyoruz. Sanırım dediğin gibi bekleyeceğim eşi nasıl davranacak bilmiyorum
tarafından
Bekle biraz baktın bir olur iki olur sürekli o kadınla görürsün  o zaman güzel bir üslupla konuşursun canm
0 oy
(660 puan) tarafından
Kuzum sana söyleyeceğim tek fikir YAPAN EDEN KURTULUR AMA SÖYLEYEN KURTULAMAZ bence karışma Allah öyle Bir Allah ki karısına elbet gösterir Bir yerden değilse de Bir yerden çıkar 
0 oy
tarafından
Ben olsam foto çekerdim. Yada arakdaşım a eşine benzeyen birini  gördüm derdim.
0 oy
tarafından
Söyle düşünmek lazm ayni durmu arkdsn görse bilmk istermydn bence söylemlsn 
0 oy
(50,949 puan) tarafından
bilemedim zor durum soylemen lazim ama nasil soylenir ki esi inkar ederse burda biri haritalardan mi ne takip ediyodu oyle bakar arkadasin
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Biz abimle yemek yerken bi anda kızın biri bana ters baka baka geldi abimle konuştu abimde kardeşim dedi tanıştırdı yengemin yakın arkadaşıymış o zman keşke sende biraz yaklaşıp konuşsaydın belki iş arladaşı olur akrabası olur zaten panik olsa anlardın bence eşinede söylemeliydin gördüm falan diye illa yanındakini demen geekmiyor ki
tarafından
Gitmek hiç aklıma gelmedi direk uzaklaştım oradan gitsem belki olurdu bilemedim belki de önce eşiyle konuşup durumu öğrenmem mantikli olur iş arkadaşı olduğunu pek düşünmüyorum samimiyet açısından ama akrabası olabilir
(6,438 puan) tarafından
Sen konuşurken aa kız wşini gördüm selamlaştık dicektin o sorarsa bi kız vardı ama ben tanımıyorum ki diyecektin karısı öğrenirdi :)
tarafından
Hiç aklıma gelmedi ben sadece geldi mi diye sordum böyle sorsam en temizi olurdu :)
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Yahu az yorumlara baktım da ***** yerine konmayi siz istermiydiniz? Senin arkadaşın eşini başka kadınla Görecek heleli iş seyahati diyorsun  sen bilmek istemezmiydin arkadaşın senden gizlesjn mi isters ? Pes yani kadin kadının düşmanı olmamalı ya. Ben kesinlikle söylerdim. 
0 oy
(11,666 puan) tarafından
Evet video fotograf vs mantıklı olurmda gördügün yeri biliyorsun. Gerekirse oradaki dukkanların kamera kayıtıyla kanıtlanır. Bilmiyorum ben olsam kaldıramam soylerim. 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Valla direk kız senin eşini bugün bir kadınla gördüm akrabanız mi ev mi geliyorlardi derdim eşide sana slm vermiş zaten onlarda edemezdi etsede o bölgede kamera vs vardır gider kayıt bulur gosteririm
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Yanlış anlamış olabilirsin. Sen iyi düşün, bişi söyleme, eğer varsa böyle şeyler gizli kalmaz kalamaz er geç ortaya çıkar. Ben istmezdim biri bana eşimle ilgili böyle bişi söylesin.  
0 oy
(14,695 puan) tarafından
Evli bir erkek eşine yalan söylemiş ve kadınla samimi. Sence aldatmiyor mu ? Kocası nerde kalacak veya o kadın kim ? Neden samimiler? Bunlar çelişkili hep o yüzden bence aldatıyor 
tarafından
Kesinlikle bu şüpheler tek bir kapıya çıkıyor yarın ilk işim esi ile konuşmak olacak ondan sonra arkadaşımla konuşacağım. En azından aldatmiyor olsa bile eşine iş için başka şehirde yalanını açıklaması gerekiyor.
(14,695 puan) tarafından
Bence sana değil senin arkadaşına açıklaması lazım canım adam sana derse söyleme söylersen herşeyi senden bilirim veya hayır öyle birşey yok yanlış gördün inkar ederse ne yapacaksın
tarafından
Doğru söyledin inkar ederse hiçbir şey yapamam o yüzden kendisi açıklasın
Değişik bir durum
(14,695 puan) tarafından
Bence arkadaşına müsait bı zamanda anlat ve takip etmesi gerektiğini söyle. Eğer boşanmayı düşünmüyorsa kurcalamasin hiç
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Aynısını eltim ve kaynım da yaşadım eltime diyemedim cesaret edip ve arası 1 ay sürmedi eltim msjları yakalamış sabahın 8 i ağlayarak beni aradı dertleştik ve o gün gördüğüm şeyi anlattım ve cesaret edip ona söyleyemediğimi de ifade ettim.. Şuan mahkemelikler dava açtı eltim boşayacak kaynımı..
tarafından
Çok kötü olmuş ya, aldatacagina keşke ayrılsa üzmeye ne gerek var
(1,415 puan) tarafından
Kız daha bi de diyomuş kumar oynarım kahveye giderim pavyona da gider içerim o karıylada arada görüşürüm sende susup oturacaksın bunları unutacaksın lafını edersen kötü olur diyomuş özür dileyip affet bidaha olmaz diyeceğine dediklerine bak sanırsın bulunmaz hint kumaşı geri.zekalı..
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Ben bu postu daha öncede okumuştum aynısı birebir 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bence hiç karışma şimdi desem Bi resim falan çekmiş olsan at arkadaşa derim gördüm eşini diye ama elinde yoktur . Bide yani sen söylersin esi yalanlar il disindaydim diye mutlaka kanıt gösterir arkadaşın bu sefer sana kin kapar tabi söylemesin de ayrı bi kötü hiç bilemedim başıma gelse naparim diye . Kendince empati kur arkadaşın senin eşini görmüş olsa sana söylemesini ister miydin söylese arkadaşına inanır mıydın yani böyle düşün 
0 oy
tarafından
Ben karışmam böyle bişeye kesinlikle ama bana yapılsa bu söylenmesini isterim arkadaşimida afetmem nettt ayyy bilmiyorum 
0 oy
(482 puan) tarafından
Adam sana yakalandığı için bir dhaa bu b...ku yemez bence. Ki akli varsa yemesin..  
0 oy
(888 puan) tarafından
Yalancının mumu yatsıya kadar demişler mutlaka çıkar varsa birsey siz bence bekleyin 
0 oy
(634 puan) tarafından
Bir arkadasimin esi rantekardi ailecek tanisiyorduk arkadaşımın eşinin numarası annemin telinde kayitliydi bir alış veriş olduğu için sonra annem arkadaşımın eşinin watsap durumuna koyduğu pavyonda bir vidioyu görmüş karilarla oynuyordu adam bildiğin arkadaşım zavallida hiç haberi yok eşinize çok kıskanır söylemedik bu olayın üstünden iki yıl geçti şuan da çok mutlular iyiki söylemedik bu arada watsap durumunu iki dakikada kaldırmış gece atmış muhtemel yanlış attı arkadaşımla konuştum onada bir arkadaşım hasta oradayım bu gece demiş bacağı kırıldı demiş felan arkadaşımın ağzını aradimda
0 oy
tarafından
Adam suçsuz olsa nie demesin karısına burda olduğunu. Yurt dışına gidiyorum demiş . Ve sende yanında bir kadın görmüşsün  ben olsam derdim 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 378 göst.
0 oy
18 cevap 877 göst.
0 oy
18 cevap 1,520 göst.
16 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

405,629 soru