Bugün bunu söyledi ve ben şok oldum. Çünkü ilk çocuğumuz dahi olsun istemiyordu her zaman bekleyelim diyordu. Birisi ikinci çocuğu sorarsa hemen napcam kızım bana yeter diyordu. Ortada hiç bir şey yokken 2.çocuğu istiyorım dedi. Normalde eşler elbette diyebilir isteyebilir ama benim eşim asla böyle çocuk isteyecek biri değildi. Dün gece eşime, yarın kahvaltıya kızımla gideceğim dedim tamam deyip geçiştirdi. Gitmeyeceğimden gidemeyeceğimden çok emindi. Ertesi gün whatsappa girdi kızımla benim boy boy kahvaltı fotoları. A sen gerçekten gittin mi diyor. Güzellik salonu harcadağım parayı dert etmiyordu şimdi dert ediyor. Ama benim harcadığım para zaten ona dokunmaz derdi ben yanında yokum, sürekli dışarı çıkıyor, kendine bakıyor oldu. Beni kıskanmayan adam aradığında başkası ile konuşuyorsam teli kapatana kadar defalarca arıyordu kimdi o ne konuştun diye hemen sorguya çekiyor. Sanırım eşim bir şeylerin değiştiğinin farkına varıyor. Ama kızlar bir markete gitmek bile ne kadar güzelmiş bebeğim 8 aylık oldu galerimde hep bebeğimin tek resimleri vardı. Geçmişe döndüm aradım bir tane bile bebeğimle resmim yok. Çirkin çıkıyorum üstüm başım dağınık diye kızımla resim bile çekinmemişim. Ne kadar takıntı haline getrşmişim kendimi ben öyle. Ve şaşırdığım şey gerçekten ben çirkin biri değilim neden sürekli kendimi aşağıladım bilmiyorum. Ama gerçekten mutluyum daha da mutlu olacağım sanki üzerimden bir yük vardı onu atıyor gibi hissediyorum. Bu sitenin bana faydası bu oldu. Birinin bana kendine gel bir ya demesine ihtiyacım varmış. İyi ki varsınız gerçekten iyi ki varsınız
Sen böyle anlatınca Kendimi Esra ezmeci gibi hissettim
İkinci çocuğu istemesinin sebebi önemli olmalı daha küçük bebeğin yani .
Ayrıca her bayan güzeldir bakım önemli çok takılmayın ya seven öyle sever sevmeyene bay bay erkekler önce dönüp kendilerine baksinlae
1,492,656 soru
24,389,518 cevap
349,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın