Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ah ah 2 yasinda memeden ayirayim dedim yok olmadı
0
oy
393
göst.
14 Ağustos 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
BaBY BoY BaBY GRiL
(
3,131
puan)
tarafından
soruldu
1 buçuk gün idare edebildim 1 buçuk günün sonu kızım delirdi meme gitti baba gitti surekli agladi gece mahvetti hiç susmadı uyumadi sabahı zor ettim neyse ikindi esim aradi eziyet etme bırakmayacak ben gelince biraktir dedi emzirdim ogun ve sabahına çok fena kustu öğlen gene kustu akşam gene kustu hemen cocuk acile götürdüm dedim göğüste bekleyen anne sütü zehirlermi hayir dedi başka yediği bisey dokunmus dedi bagirsaklarda harekete geçmiş dedi ishal olacak ve dediği gibide oldu ishal oldu kilosu 9 buçuk kilo gelişim geriliği vat dedi doktor raporlu mama varmis ondan yazalım dedi kullanan varmi o mamayi onu kullanırsa gecede uyanmaz memedende kolay ayrılır dedi doktor
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
12
Cevaplar
0
oy
14 Ağustos 2022
Sevdaa 21
(
1,039
puan)
tarafından
cevaplandı
En İyi Cevap
Geçmiş olsun. Benim kızımda bı iki hafta boyunca ishaldi 9.bucuk kiloya düştü gören çok zayıflamış felan deyince doktora gittik yaşına göre kilosu geri dedi. Çölyak tan suphelendi şükür kan tahlilleri temiz çıktı. Raporlu mama yazdı aldık her bebeğin icenlbilcegi güzel bir tadı var ama benim kızım günde 2 tane içmesi gereken yerde zar zor birtane icirebiliyorum benim zorumla oda. Bide ücretli oluyor bilgin olsun. 500 lira ödemişti eşim. Umarım senin bebek içer de iyi gelir. Almakta fayda var :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Ağustos 2022
Gaynanamgalpben
(
454
puan)
tarafından
cevaplandı
Ama canım 2 yaşından sonra anne sütü dişleri çürütür bebeğin . Bilimsel bişey dinde de oyuzden2 yaşına kadar emzirin yazıyor. Hemen pes etme bence :(
4 önceki yorum göster
14 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok canım ben kaynanamı öyle sevmiyorum galp koyacak kadar sjjssj ben isminin yanına hasta emojisi koydum sürekli hasta olur kendisi shhshshsh
14 Ağustos 2022
Gaynanamgalpben
(
454
puan)
tarafından
yorumlandı
Uyyy kıyamam yaa :D
nazlı kaynanagalpgalpgalp yap o zman
14 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yada şey veremettibukaynana
14 Ağustos 2022
Gaynanamgalpben
(
454
puan)
tarafından
yorumlandı
:D olablr
14 Ağustos 2022
hayal14
(
2,108
puan)
tarafından
yorumlandı
2 yaştan sonra anne sütü diş çürütmez 2 yaştan sonra devam eden gece beslenmesi diş çürütür
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
basladiysan devam etmelisin... bence uygulama yontemin yanlis.. cogu kisi birden keser sen cocuguna hangi yontemin uyacaginu dusunuyorsan onu yap.. mesela ben omce anlattim artik bitiyor az icelim die sonra gunde 5 gunde 4 seklinde azalttim. gunduz uygulamasi bitince aynisini gece yaptim sonra tamamen bitti.. zorlanacak aglayacak ama alidacagi yontemi bulmalisin
14 Ağustos 2022
BaBY BoY BaBY GRiL
(
3,131
puan)
tarafından
yorumlandı
Tatlım yöntemim şöyleydi ucuna biber salçası sürdüm onu görünce acı diyip kapatıp gitti sonra gece oldu istedi hayir acı annem dedim ayağımda salladım tlfondan ninni açtım yok banamisjn demedi en sonunda uyudu ağlaya ağlaya gece her uyandığında su verdim ama nasıl verdim of çığlık çığlığa kalıyordu sabah 8de uyandi hemen meyveli süt verdim
14 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
birden kesmek yanlis bence yani cunku dun hayatinda sut vardi bugun bir bakiyo aci olmus tamamen yok.. alistira alistira yapsan daha iyi olur sanki
14 Ağustos 2022
BaBY BoY BaBY GRiL
(
3,131
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah ah verme dediler bende hemen kestim yarın biber surecem gündüzleri hiç vermimmi peki
14 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
soyle ben hic bisi surmedim cunku bana bu yalani ogretmek gibi geliyor.. once konustum sut az kaldi bitecek, gunden gune azalacak dedim sonra dedigim gibi once gunduz sonra gece seklinde azalta azalta gittim.. bahsettigim surec 2 3 hafta surdu
14 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Biber flan sürmeyin böyle şeyler ilerde çocuğunuzun güven duygusunu zedeler.memeyi beslenme aracı olarak görmeyin korktuğundan kendisini iyi hissettiği mutlu olduğu bir yer orasi. O yüzden ayırırken de nazik olmalısınız.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
Neslipep
(
878
puan)
tarafından
cevaplandı
Meme belki biberondan daha zordur ama benim oğlum tam bir mamakeş gece 1 kez uyanıp o mama içilecek. Önceleri demekki aç falan diyordum ama yok tamamen bağımlılık alışkanlık. 2 yasında bu arada Bi gün karar verdim bu gece vermicem diye ilk gece kıyamet koptu kendini yere atmalar kafasını beşiğine vurmalar neredeyse 1 saat ağladı 1 saatte mızmızladı sonra uyudu 2. Gün ağlama krizi yarım saat sürdü 3. Gün 5 dakika ağladı ve 4. Gün uyandı annecim artık yok biliyorsun istersen su vereyim dedim su içti uyudu yani kesin kararını verip bu yoldan dönmeyeceksin:)
14 Ağustos 2022
hayal14
(
2,108
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de geceyi bir anda kestim umarım sende olmamıştır ama memeden sonra bizde çok şey değişti maalesef en kötüsü de tırnak yeme başladı
15 Ağustos 2022
Neslipep
(
878
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok canım öyle şeyler olmadı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
sevgil
(
851
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim imi yaşından sonra mama verilm3z bnce bebege zaten k9caman olmuş..sevdiği şeylerden yao yedir kilo yapan tarifel4 bul yedirmeye çalış..memey3 gelince p3s etmemelisin Buda tuvaket eğitimi gibi bisey o memeyi bir daha bırakması bu denemeden com daha zor olur .ona anlat de artık büyüdün k8cqmqn kiz oldun artık bardaktan icicez de sütü...olmadi sabır taşı al sür bak gör nasil bırakıyor
14 Ağustos 2022
BaBY BoY BaBY GRiL
(
3,131
puan)
tarafından
yorumlandı
Sabır tasini alacam canim tskler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bende senin gibiyim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Nutricia mi yazdı canım ? Benim kızımda 21 aylık ondan kullanıyorum bende halen emziriyorum ama bı değişiklik yok evet doyuruyor ama benim kızım ona rağmen her saat başı kalkıyor geceleri
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
Ozum123
(
377
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben bant vurmuştum göğsüme gördükçe kaçtı.ilk gece çok ağlamıştı. Gündüz aklıma pek gelmezdi. Ikinci gecede gördü yattı geri. 3. Gün tamamen bıraktık memeyi
14 Ağustos 2022
yesmesn
(
746
puan)
tarafından
yorumlandı
O kadar kolay oldumu ya.. .
14 Ağustos 2022
Ozum123
(
377
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen oyle valla. Şimdi memeyi görsün kaçıyor. Kardeşini emzirirken goruyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Öyle aniden bırakamaz ki.
Kademeli biraktirin kolay olacaktır
Mesela gündüz 10kez emiosa iki üç günde bir sayısını azaltin. Sonra geceye gecin onu da öyle yapın. Sonra gece emzirmeyi bire indirirn ardından bir kaç gün öyle devam edin çok aşırı ağlayınca biri verin. Sonra onuda kesin iki gün aglicaktir sonra bitecektir. Tiksindirmeden üzmeden usulca zamanla kesin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
Marsilyadan
(
2,197
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya benimki de o kiloda ama raporlu dediğin mamayı önermedi Dr hiç.
Sütten kessen belki yemeği daha çok yer
Kocan doğru demiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
gulistaN_18
(
2,374
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim her raporluyum ama bir olmuyor bizimki markası Nestle ınfosource öyle bir şey galiba bizimki de raporlu olmasına rağmen 500 lira ödedik günde 3 tane içmesi lazım kızım az içiyor bir buçuk paket 2 paket.
İshal oldu geçen burada bir üstten dolayı ishal maması aldık Bebelac LF. Onu daha çok sevdi içti bir de emzirmeden kesmeyle alakalı sabır taşı var aktarlarda satılıyor onu kullan dene
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2022
Citipiti
(
4,260
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizimki de 2 yaşı geçti. Ay bitmeden bıraktırmak istiyorum ama korktum şimdi(: Memenin yerine bol ilgi koyun diyorlar siz nasıl yaptınız?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
12
cevap
464
göst.
Kızlar dua edin evimi ayirayim
25 Nisan 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Annelikguzel
(
1,632
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
dertleşmek_konusmak
0
oy
23
cevap
364
göst.
8 aylik bebek odasini ayirayim mi sizce odalar dipdipe
16 Nisan 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Mhrbndrc
(
89
puan)
tarafından
soruldu
çocuk-odası
0
oy
10
cevap
440
göst.
Kaç gündür kahve makinesi dedim ne aldık bakın hiç buraya attıklarımdan olmadı
30 Kasım 2021
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Gri Kedi
(
2,809
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
362
göst.
(Fotoğraflı) tıbbi mamadan yoğurt yapayım dedim olmadı.sizce böyle vereyimmi?
29 Temmuz 2020
Diğer
kategorisinde
Askercocugum
(
112
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri