Kızlar ben annemle çok çok iyi anlaşırım abla kardeş gibi büyüdük ama belinden çok rahatsız pilatin falan takilcak yakın zamanda yoksa felç geçirebilirmis böyle çok fazla iş yapamıyor ayakta fazla durmuyor şimdi geliyim asıl meseleye ben kayinvalidemle alt üst oturuyorum hiç kızı yok beni kızı gibi görür biz evlendiğimizde balayına gidemedik ama bu sene Allah razı olsun oğluma baktı biz eşimle gittik 4 gün tatil yaptık geldik şimdi kayınvalidem ameliyat olcak dediğim gibi kızı yok yanında kalacak kız kardeşi var oda biraz rahatsız annemi aradim dün dedim çocuğa bak ben gidiyim kadının yanına ilk benim durumumu biliyon nasıl bakiyim dedi sonra ekledi de ekledi işte dedim anne gezme değil iki gün idare edecen hastalık bu yarın birgün sana bişey olsa bak ellerine düşürme dedim bakmayın etmeyin Allah kimsenin eline düşürmesin ben zaten yanlızım söyleyim böyleyim demedigim koymadı tek ters kelime etmedim tm anne kapat dedim kapattım benim yanlış bı dedigim bişey var mı Allah aşkına aramak istiyorum ama kapattıktan sonra bunun gibi bı sürü mesaj attım kız kardeşime vala hiç bu kadar zoruma gitmedi bişey desem yada terslesem tamam diycem haklı başka birinden duymak istiyorum onda mı hata bende mi