0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (66 puan) tarafından
Arkadaşlar kilo verdiren çay ve ilaç varmı .. 

Bana demeyin şimdi spor yemek yeme diye .. iştah kesici birşey olması gerekiyorki sürekli canım birşeyler çekiyor yardımcı olurmusunuz eşimde çok kilolu nefes alamıyor bazen korkuyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(689 puan) tarafından
Bende kilo almak istiyorum dur canım ben sana soylıyım intgramda funbody  sayfası var orda bi çay var benim eltimin kızı dana gibiydi şimdi incecik oldu 14 kilo verdi 1 ayda 
(66 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(689 puan) tarafından
Insallah isine yarar bebegim
(2,109 puan) tarafından
Allah aşkına şöyle şeyler tavsiye etmeyin birbirinize bir ayda 14 kilo vermek normal ve sağlıklı değil o kızcağız sonra hemen fazlasıyla alacak zaten o kiloyu
(689 puan) tarafından
Ya zayiflicakmi zayiflicak yani eltimin kizi zayofladi ve hala zayif 1 ayda istahi kesildi simdi hic yemiyor bile  alıştı yani yememeye
(689 puan) tarafından
Ölümcül ilaç önermedim yani önün iyiliği için yazdım çay yani bitkisel bisey
(2,109 puan) tarafından
Neyse ben söylemiş olayım aldığı zaman beni hatırlarsın.
(689 puan) tarafından
He tamam canım hatırlarım
(2 puan) tarafından
Canım emzirirken kullanıyor muydu acaba ya da ogreneblrmsn emzirrken kullAnman. Bı zararı var mi
(689 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım ya sen yine de sor al
(2 puan) tarafından
Tmm canm saol
-Reklam-
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Canım sen daha en baştan sağlığını bozmaya verdiğin kiloları sonra hemen geri almaya niyetlenmişsen sana diyecek bir şey yok maalesef. Diyeti doğru yaparsan iştahın zaten kontrol altına alınır, sporu hayatına eklersen vücudun bozulmadan zayıflarsın. Yok yine de ilaçla çayla devam edeceğim dersen de sen bilirsin.
0 oy
(242 puan) tarafından
Size ilaç ve hızlı kilo verdiren şeyleri önermem 

Bende kilo probleminden muzdarip biriyim 

Hatta inceltici tozlar aldım inanın dolandırıcılık 

Malesef hareketli yaşam az yeme kilo verdirir 

Mesela yigenim evlencek abiye derdine düştüm 6 tane abiyem var giyemiyorum
0 oy
(1,632 puan) tarafından
En iyi stres yapinca gidiyo benimki:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerr toplandiik (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.
6 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mmkhngg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
2 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 306 göst.
29 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu

411,741 soru

12,395,040 cevap

44,103 kullanıcı

Kategoriler

...