1 yaş 1 haftalık bebeğim var
Beni bulamayıncaa sadece ayeee der
Baba,meme,at,attım,cici,cıss.püff,üff ,ditti der
Herobaby kavanozlariyla kule yapıyo ,geçmeli oyuncaklarla kule yapar,bıcağı bilir oyuncak bıcakla oyuncak meyve keser,gördüğü peluş oyuncaklara cici der kumanda ve telefonları alır kulağına koyar ayooo der elleriyle konuşurken bişey anlatıyomuş gibi yapar
Çatal tutar
Oyun ezber dil çıkar dedığimde çıkarır.by by yapar alkış yapar,cıss yap dedigimde parmağını bana dokundurur kendi elleriyle yüzünü kapatıp ceee yapar ya da perde arkalarına saklanır cee yapar göz teması çok iyi ismine sessizce seslendiğimizde dahi döner diğer odada kızım desem hemen gelir beni bulur dokunma dememizi anlaması eveti hayırı gel giti getiri götürü anlar
Sadece ve sadece olumsuz hareketi bir ara kafasını bir yerlere vururdu sinirlenince oda ya da kendi kafasına vurur
Görümcemin 7 yaşında otizimli çpcuğu var konuşma algılamaya dair hiç bişey yok eğitimleri daha zor uyum sağlıyo bize de sürekli aaaa niye öylee yapıyp benimkide öyle yapıyodu aaaa niye şöyle diyo eşimdee etkilendi çarşmaba günü randevu aldık sizce bu çocuğun doktorluk neyi var