Ben 2016 da evlendim bı ay sonra kız kardeşim göz kayması şikayetiyle acile kaldirdilar beyninde tümör çıktı ameliyat oldu kemo terapi aldı işin aldı tümör kötü huylu çıktı çoğalan ama öldürmeyen cinsten . Yedi yıl olacak yerde altını bağlıyorlar eline şişe geciriyorlar ağır psikiatri haolariyla uyutuyorlar bedenini ısırıyor etini koparıyor isarwo parmağı i kemikten kopardı yarısı yok bildiğiniz kaç defa kendini biryerlweden sürüne sürüne attı kolununkirdi çenesini kırdı vs vs . Kafasını yere vuruyor geceden sabaha sabahtan geceye kadar bağırıyor öyle böyle değil kullandığı ilaçlardan dolayı tüm bedeni uyuşuk acaip bı gücü var kimi tutsa bı ywrini incititir . Ama aklı da başında çocukların disarda mizmizlans abana bagiriyir çocuğun ağlıyor koş diyor . Doktor bizim yaoabikecehimiz hicbirsey yok evine götürün tümör böyle yapmaz diyorlar artık musallattan şüpheleniyoruz olmuyor.olmuyor olmuyor annewrw her gittigimde gözü yaşlı annemi görüyorum gittiğine pişman oluyorum bı çare bı derman ariyirum bikdihiniz iyi binseyh hoca melle yok mu Allah aşkına . Az önce eski fotoğrafları videolaei çıktı karşıma benim kına gecemde kinaligimi giymiş annemin karsisinda o üzülmesin diye çiftetelli oynuyor kurban oldugum o gitmis onu gommusuz biz başka biri gelmiş sanki uykum kaçtı gözümde uyku kalmadı fotoğrafını görünce