0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim ehliyetini yenileyecek Google baktım sağlık raporu falan diyor bende emin olmak için size sormak istedim yakın zamanda ehliyetini yenileyen var mı neler gerekli 

6 Cevaplar

0 oy
(2,747 puan) tarafından
Sağlık raporu ve biometrik fotoğraf istiyorlar. 
tarafından
Anladım canım bide e devlet üzerinden sağlık raporu için başvuru mu yapıyoruz
(2,747 puan) tarafından
Özel hastaneden almıştık biz evet orda e devletten bir form doldurtmuşlardı.
tarafından
Ben doldurdum da formu sağlık ocağından gidip alın diyor doğru yapmışım demekki :) bilmeden
(2,747 puan) tarafından
Evet canım doğru yapmışsın :)
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
1.saglik raporu

2. 2 tane biometrik fotoğraf 

3. Anlaşmalı banka atm veya mobil bankaciliktan ehliyet yenileme bedeli yatırılacak

4. Bağlı bulunduğunuz nüfus dairesinden randevu alıp islemlerinizi tamamlarsiniz
tarafından
Internette 6 tane fotoğraf diyor canım
(4,285 puan) tarafından
Ben yeni aldım ehliyeti Aralık da 2 tane yeterli oldu
0 oy
(10,513 puan) tarafından
Sağlık raporu ve biometrik fotoğraf istiyorlar 
tarafından
2 tane yeterli mi canim fotograf
0 oy
(16,035 puan) tarafından
Rapor ve biometrik foto. Birde parasi var onu yatiracak tamamdir. 
tarafından
Parayı nasıl yatırıyoruz canım
(16,035 puan) tarafından
Ziraat hesabiniz varsa online olarak ödeyebilirsiniz. Sürücü belgesi yenileme ücreti diye çikiyor. Yoksa ptt den de ödeyebilirsiniz.
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Benim eşim yeni yeniletti sağlık ocağına gitti orda e devletten bir form doldurtup sonra raporu vermişler biometrik fotğraf 1 adet bir de ödeme yaptığınıza dair dekont yeterli oluyor
tarafından
Nasıl yatırıyoruz canim parayı birde başvuru yapmadan mi yatırıyoruz parayı
(1,518 puan) tarafından
Randevunuzu aldıktan sonra sağlık raporu alın randevunuza giderken ptt ye ya da anlaşmalı bankalara yatırabiliyorsunuz
tarafından
Randevuyu almadan aldık canım biz sağlık raporunu sıkıntı olur mu
(1,518 puan) tarafından
Hayır olmaz tabiki randevunuzu alıp gidersiniz 15 gün süresi var demişlerdi bize
tarafından
Randevuyu aldık canım yarın için randevuyu aldığımız kişi de söyledi bisey olmaz sorun çıkmaz dedi
0 oy
(302 puan) tarafından

image

bende uğraşıyorum eşim için sağlık raporunu aldık fotoda tamam vakıf hizmet bedelini ödedik değerli kağıt bedeli kaldı birde e devletten randevu aldık canım baya bişeyler işte gidip değiştirecek randuvu günü 
(302 puan) tarafından
Bizimki 2016 öncesi o yüzden toplam 15₺ ediyor sonrası olanlar pahalı helede yeni ehliyet alanlar çoook pahalı ayrıca da ayrı ayrı yatırıyorsun 2₺ Bi 13₺ Bi amaan uğraştırdı beni mantıklı bulmadım
tarafından
Kız ben simdj ziraat mobilden baktım direk 15 TL yatırılıyor sen öyle yapmadın mı
(302 puan) tarafından
Tek ödeme olarak kabul etmiyorlar e devletten randevu alırken yönlendiriyor ödemeler fotoda ki siteye eminmisin ne ödemesi olarak gözüküyor
tarafından
Evet canım sürücü belgesi ödemesi olarak gözüküyor 15 TL yazıyor hatta
(302 puan) tarafından
https://randevu.nvi.gov.tr/pages/applicationprices

Bi burdan da bak öyle olsa banada iyi olurdu ama ayrı olarak istiyorlar ne bileyim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 166 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Semos (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
24 Mart 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde SULTANOVA (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.

Kategoriler

1,434,858 soru

23,598,084 cevap

305,868 kullanıcı

...