0 oy
30 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar ben ehliyet yenileme için başvuru yaptım bugün sağlık ocağına gittim sağlık raporu için doktor göz muayenesi yaptı sağ gözüm bulanık gördüğü için göz doktoruna sevk etti normalde asla gözüm bulanık görmüyordu yani ne bileyim hiç şikayetçi değildim gayet güzel gördüğümü düşünüyordum bugün bulanık gördüğümü farkettim yarında sonuç bu şekilde çıkarsa ehliyet yenilemede sorun olur mu benzer bı olay yaşayan var mı 

1 cevap

0 oy
(12,749 puan) tarafından
göz derecene göre değişir. gözlük kullanmanı gerektirecek bir durum yoksa sorun olmaz. gözlük kullanacaksan da rapora o eklenir. yine bir şey olmaz 
(79 puan) tarafından
Yani bilemiyorum belki yorgunluktan belki uykusuzluktan heyecandan bile olabilir çünkü bu güne kadar hiç bulanık gördüğümü farketmedim uzaktan gelenleri de tanıyorum uzaktan yazı da okuyorum bugün neden öyle oldu anlamadım sağ gözümle en alttaki iki sırayı göremedim
(12,749 puan) tarafından
yani olabilir bazen dediğin gibi yorgunluktan da olabilir astigmat da olabilir. çok yaygın bir şey astigmat. nerdeyse herkeste 0.25 astigmat vardır. bende 1 herhalde o da doğumda ani tansiyon yüksekliğinden oldu ama gözlük kullanmamı gerektirecek durum olmadığını söyledi göz doktoru
(79 puan) tarafından
İnşallah bende de olmaz bı sorun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 35 göst.
0 oy
9 cevap 220 göst.
7 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,684 puan) tarafından soruldu