Kizlar bn 2 bucuk yillik evliyim. Cocugum yok bi sorunumuzda yok. Ilk zmnlar istemiyordum 1 bucuk yil korundum sonra hamile kaldim bos gebelikten kürtaj oldum. Kilonun hamilelige etkisi var mi cevrem öyle diyo boyum 166 kilom 66. Bnmde aklima takildi
kilolu deglsinki canm ama varsa 2 kilon fazladr okadar yani
Ne alakasi var gayet normal bi kilonuz var ne kilolular hamile kaliyo
Hayır canim boyunda kilonda normal. Internette araştırmıştım bende 10 haftalık kürtaj oldum 1 sene sonra hamile kalan bile var sen yine de dr kontrolü altında hamile kal. Ben 3 ay sonra dr gittim acaba ilk hamileligimden kist mi var diye 6 haftalık hamile oldugumu ogrendim kisttende hamile kalamayabilirsin.
hemen hemen ayni boboyda ayni kiloda hamile kaldim bisey olmuyor
Hayir canım benim arkadaşım 100 kilidi ilk denemesinde hamile kaldı ben kalamamistim kimyasal gebelik gecirdim ondan 7 ay sonra hamile kaldım bence sen bi doktora git eğer aklında niye böle okuyo diosan
Neyle korundun canım boyuna göre kilon gayet normal
Neren kilolu ya senin ben 78 ile kaldım bi kez boş gebelik geçirdiğine göre hamile kalabilmekte sorun yok sitres yapma bence
Kilonun engel olacağını sanmıyorum 60 kilo ile hamile kaldim
Ne alakaymis kilo lu olmak ben 100 kilonun uzerindeki bi kadinin hamile kaldigini biliyorum stres yapiyorsun ondan olmaz emin ol stresi birak san hamile kalacaksin bende senin gibi takiyordum 7 ay istedim olmadi en son dedim olmuyorsa olmuyor dunyanin sonu mu 1 ay sonra hamile oldugumu oyrendim dua et rabbim zamanini biliyor emin ol kimseye kulak asma
Canim kilolu falan degilsin benim tanidigim 80 90 kiloyla hamile kalanlar var ben 70le hamile kaldim suan kader kismet varti zamani gelince olur insallah
Ben 80 kiloyla hamile kaldım canım. Kiloya değil nasibe bakar.
Canım boyum 1.85 kilom 97 95 le hamile kaldım 25 30 kilo fazlam var kiloyla hiç alakası yok sen olmuyor diye düşünürsen zaten olmaz zamana bırak ki bebeğin ben geldimmm desin bebeği aklından Çıkart yumurtlama dönemlerini takip et stres çok büyük etken emin ol
Kilolu değilsin ki okadr canım bende 65 le hamile kaldım ama benimki tüp bebek bizim sorunlarımız vardı
Benim boyum 156 kilom 65 çok kilon yok hatta kilon yok yani bu bir sorun değil
Stres yapma Allah büyüktür olur inşallah fazla da kilolu dglsn canm
411,189 soru
12,377,041 cevap
42,909 kullanıcı