0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (4,098 puan) tarafından
Gce eşim 4 te tarlaya hat değiştirmeye gitti sulama yapıyo sabh kahvltı yaptık mesj attı üst kat Komşm eşin 4 te tarlya mı gitti dye bnde evt noldu yazdım balkonda yatıyoz da biz giderken gördm dedi mobese kamerası gbisn yazdım haha yazmş

Snra kızmn odasına salıncak almıştık onu asmk içn Maktap çalştrdı eşim yne mesj atmş matkap sesi sizden mi geliyo dye evt noldu dedm kızm korktu yazmış bnde görüldü yaptım cevp yazmadım misafirm geliyo mesla hemn mesj atr sesiniz geliyo misafrinz var herhalde Bi yre gitck oluruz balkondan eşi bağırır hemn nereye gidiyonuz diyo,  çivi çakacak oluyoruz hemn yukrdan vuryo  yaşı bnden küçk hadi boşver diyorm tepemize çıkıyorlr hesap vermek zorundaymış gbi sorguluyolr  eşimde göryo bazn bu mesjlrı snir olyo tavrını Bi şeklde koy yoksa Bn çk pis bozcam bunlrı dyo

12 Cevaplar

+4 oy
(14,420 puan) tarafından
Sışşştııımızın seside geliyomu 

Yazsana bigün allasenn
(4,098 puan) tarafından
Sen düşn artık :)
(770 puan) tarafından
Tövbe est:D ne komşular var ya
tarafından
Yüksek siddette osturan sizmisiniz:)))
(4,098 puan) tarafından
Yok dha bu soruyu sormadı günahına girmiyim şmdi :)
(14,420 puan) tarafından
Puhhahahahha osturannn
-Reklam-
0 oy
(11,569 puan) tarafından
Yüz vermeyin canım sizde
(4,098 puan) tarafından
Ya kısa kesiyorum mesajı anlasın dye
0 oy
tarafından
Onun için komşu falan deyip numara vermedim.

Sadece yöneticinin numarası eşimde var birşey olunca arar olur biter. Gereksiz muhabbet komşunun ki. Sanane gece 4 te eşi tarlaya gitmiş yada başka yere gitmiş çok ayıp bence
(4,098 puan) tarafından
Ay sorma çıldrcam Bi gün de bakalım sabır dyorum yaza taşıncz diyo inşallah defolup giderler
tarafından
Yaz geçti hangi yaz acaba sjsjsjsjs
(4,098 puan) tarafından
Önümz yaz canm şmdi yakıt parasını ödemşlr ondan çıkmıyolrmş
tarafından
Ooo Allah yardımcın olsun canım
(934 puan) tarafından
Ben yanımdaki komşuya vermiştim hani evde olmazsak bir şey olur fln diye birde ikinci katta birine vermiştim o da süt satıyorlardı eşimin babası alacaklardı o yüzden vermiştim bizim ev 4 katlı çift daire yani 8 ev var 6sında numaram var ben sadece ikisine numaramı vermiştim bugün 2. Kattan biri aradı numarayı silmiştim ben mesaj attım aramışsıniz beni diye yan komşumuzun adı da Tuğba onu arayacaktim seni aradım yanlışlıkla dedi 。◕‿◕。
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Canım illaki ses olur zamansiz olmadığı sürece sikater edemezler sen okkali cevap ver yazmaz ozman dha
(4,098 puan) tarafından
Ya matkp içn bile öğlen olmasını bekledik dha napim ki
(4,962 puan) tarafından
Bosverceksin canım olay bu
0 oy
tarafından

Bozarım cok net :D

(4,098 puan) tarafından
Ne dyim kız akıl ver
tarafından
Canım kanım kardesım de olsa bozarım muhabbeti keserım
Bızı mı izliyorsun Allah askına bu nedır gece ayrı gunsuz ayrı sana durum raporu mu vermıcem gordugunu de soruyosun gormedıgını de gozunun kulagının bırı bızım evde mı kendı evıne kendı ısıne baksın herkes der geçerım
(4,098 puan) tarafından
Heh tam aradığım cevp buydu Bi dha soru sorarsa aynn bunları yazıcm çk saol
tarafından
De canım ister msjda ister gorunce en fazla gordugun de kafanı cevırır konusmasın bıdaha dunyaya onla mı geldın Allah askına haddını bılmeyen kımseye tavız vermemek lazım
(4,098 puan) tarafından
Çok haklısın ya
0 oy
(952 puan) tarafından
Ben olsam neler derdimde şimdi buraya yazarsam ban yerim ahaha
(4,098 puan) tarafından
İçinden söyle canm sen :)
(952 puan) tarafından
Canım sen engelle bence onu
0 oy
(6,093 puan) tarafından
Gece kacta eşim cikarsa ciksin komsum o soruyu bana sorma cesaretinde bulunamaz yırtarim..

Hayırdır kumammisin yazarim sıttiriii cekerim ona taviz vermişsin kusura bakma hala cvo veriyorsun ona bas engeli kapina gelirse kov gitsin
(4,098 puan) tarafından
Ay keşke baştan aklıma gelseydi o laf ya snir oldm iyice böyle yapınca herşyi de bna batıyo
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Fazla tuz vermişsin ver cevabını sussun otursun
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Asıl MOBESE o bence
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Bu kadarda biraz fazla oluyor aşkım karyola sesi geliyor yatağımı girdiniz derse şaşmam ya mesafeni koru yada açık açık konuş bence
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Komşunun attığı mesaja cevap yazman farz değil. Kocan tarlaya mı gitti dediyse görüldü at, birşey yazma. Herşeyden şikayet ediyorsa sürekli muhatap alma. Senden yüz bulmuş, bu okadar belli ki. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 265 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 472 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 349 göst.