Açtığım postu görenler oldu cevaplayanlar oldu eleştirenler de oldu yine de sağolun. Eşimi uyardım tamam dedi izlemem. Üzerinden iki hafta geçmeden banyoya tlfnla girdi. Tlfnunu isteyince de vermemek için bir sürü bahane dizdi vermedi. Arama geçmişini silmiş ama etkinlikler kısmını silmeyi akıl edememiş. Dunden beri hiç konuşmadım, evi toparlamadim temizlemedim dağıttığı kıyafetlerini bile yerlestirmedim tabi yemek de hazirlamadim yemek yok mu dedi yok dedim hazırlayacak misin dedi " ay p**** sitelerindeki kadınlar yemek gondermemis mi kiyamaaaaam" dedim bişey demeden duşa girdi yattı aç aç. İçim cız etti ama acımak yok. Tabi yatağa giderken bile tlfnu yanından ayirmadi. Bağırdım hiç mi merak etmiyorsun niye böyle yaptığımı diye. Tak etti artık canıma ya. Bildiğim için susuyor olabilir miyim dedi. Böyle devam edecekse soyle ben de kendimi ona göre ayarlayayim senden pek bişey beklemeyeyim gerekirse bosaniriz, evde iki kişiyiz ama kendim yaşıyormuş gibiyim, keşke hemen hamile kalmasaydim dedim geldi sarılmaya çalıştı çıktım evden. İçim bı yandan rahat bı yandan değil. Sizce ne yapmalıyım?