Selam kizlar kadın hastalıklarından rhatsizligim var miyom çikolata kisti rahim içi yapışıklık var.bazen kasigim ağrı yapıyor bu ağrı bacağıma vuruyor bende iki üç gündür kas gevseltici içiyorum rahatlatiyordu kesiyordu agrimi önceki gece ağrıdan uyuyamadım o yüzden içiyordum ama dün gece içtim kızı uyutmaya odasına götürdüm uyusun diye beklerken bı agri girdi karnıma kramp sonra istifra ettim ve ter boşaldı sonrasındada hem sırtımda hem göğsümde baskı oldu ve resmen nefes alamadım ağrı kesici serum takıldı geçmedi diye sonra iğne vuruldum EKG çekildi normal dediler göğüs röntgeni karın ultrasonu çekildi herşey normal ama bn ilaca bağlamadim aklıma gelmemişti eve gelirken annem dedi ilaç dokunmasin diye...bugün hala bile karnımın içi agriyo kendimi sıkmaktan sanırım nasi geccek ilaç vermişti ağrı kesici geçmedi.basiniza geldim hiç.esimde doktora gidelim deyip duruyo ....bu arada haftasonu kadın doğumdan randevu aldım Perşembe gününe verdiler o zamana kdar agrimi hafifletmek için içiyordum