Seni o kadar iyi anlıyorum ki canim Allah yardımcın olsun .Benden sana tavsiye duayla geçmiyor bu sıkıntı derin cindar hoca bulman lazım sana musallat olmuşlar korkutmak istemezdim ama acil basinin çaresine bak bacım. Ben sana kendimi anlatayim konu üstüne konu gibi olacak ama kusur abakma bil diye söylüyorum. Ben 8 aylık hamileydim o dönem annemlerdeydim. Hic istemediğim görünce huzursuz olduğum bi kadın geldi bize. O gece benim hayatımın kabusu oldu. O gece p kadından cok huzursuz oldum. Evi bakara suresi açıp sirkeli suyla her yeri silmiştim annemle neyse ben yattım sonra bir seh olmaz djhe. O gece fena korkuttular beni. Oglum resmen karnimdan tüylü siyah birseye dönüşup beni öldürmeye bende onu karnima vura vura öldürmeye çalıştım. O gun zaten olan oldu. Psikoljim komple bozuldu. Hrkesten kaçtım üstüne üstlük esimle bir yıl bir araya gelemedim. Durduk yere sakatlandim tip ne olduğunu dahi anlayamadi. Neyse olacak gibi değil yavrum 19 aylık olduğunda annem bide hocaya baktiralim dedi. Ona da biri demiş musallat olabilir diye. Neyse birini hatta bir kaç tane birini bulduk. Hepsi de aynı şeyi söyledi. İstenmeyen biri üstüme geldiği için bana musallat olmuşlar oğlumu bile emziremedim keyifle meğer we ikimizde musallat varmış. Oglumj emziremeyen ben esimle asla kari koca hayatimiz olmadı. Onu görünce sesini duyunca kusardim. Ben. Hocaya baktırdık altından ne büyüler cikti anlatamam sana . Okutmuslar yedirmisler sürmüşler bir suru sey yapmışlar. Niye mi ? Sief mutlu olmayim diye. Niye mi sirf esimle ayrılalım dihe. Kaynana kayın baba tarafı olsun,ben gebeyken gelen kadın olsun bana ust uste büyü yapmışlar. Demem p ki musallat durduk yere olmaz. Sahada mubakak biri gelmiş gebeyken biri birsey yapınca, yapılan büyü ters tepki yapınca da malesef bu tür musallat oluyor :( o yüzden kendien beni kardes olarak gör ve ne olur kendine baktir bacım. Bu şekilde hayat asla geçmiyor inan ki maddi manevi hayatın zehir olmadan kurtul bu illetten