0 oy
337 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,766 puan) tarafından
Esim a101den pilic almis son tuketim tarihi geceli 6 gun olmus simdi hasladim posetini tam cöpe atarken tarihine bakmak geldi aklima ekim ayinda kalmis tam 6 gun olmus geceli

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakinn ola yeme. Tavugun zehirlemesi.baska hic biseye benzemio 
(2,766 puan) tarafından
Ya dökeyimmi ki cope
tarafından
Kiz at tabii tavuk 1 gun gecse bile zehirlio. Hic sakaya gelmio tavukk. Diger besinlerin zehirlemesine benzemio vala
(2,766 puan) tarafından
Himm tamam atiyorum sagol bilgilendirdigin icin
-Reklam-
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Tavuğu git kafalarına at 
0 oy
tarafından
Asla yeme , tavuk zehirlenmesinden ölen askerler falan olmuştu ,haberlerde falan çıktı. Tarihi geçtikten sonra sattılarsa koy haşlanmış haliyle poşetine , mecburen paranı iade ederler.
(2,766 puan) tarafından
Ya parasinda degilim 11 lira fazla para degil ama tarihine bakmasaydim yeseydim bebegim bisey olsaydi o zaman ben mahvolurdum
tarafından
Ama A101 çoğu zaman tarihinin geçtiğini bile bile satıyor. Düşünsene 7000 mağazası var , her mağazada 1 tane satsa iyi para. Hamileyken daha hassas olursun , normalde zehirlemese bile hamileyi kesin etkiler.
(2,766 puan) tarafından
Ya daha oncede misirli cips almistim cipsten orumcege benzer bocek cikti
0 oy
tarafından
Yeme canım sakın çok kötü oluyor onun zehirlenmesi Allah korusun yemeyin 
0 oy
tarafından
Tavul çok riskli bir yiyecek at çöpe sakın yeme 
(2,766 puan) tarafından
Attim cope gitti artik baska bisey yapcam mecbur
tarafından
İyi yaptın dikkat et tarihlerine bir dahakine
0 oy
(195 puan) tarafından
Ben tavuktan zehirlendim ölüyordum beni bırak hamileydim ishal oldum sürekli yemeden kustum içimde zere bişiy kalmadı ki rahatladim vücut onu çıkartmaya çalışıyor senin canın yanıyor sakın derim
0 oy
(16,566 puan) tarafından
Hayır yeme direk zehirlenirsiniz at çöpe o kokar da şimdi nasıl fark etmedin 
(2,766 puan) tarafından
Ya ne bileyim cuma gunu esim almis bende buzluga koydum bugun cikarttim hasladim poseti vardi tam cope atarken 29.10.2019 yazdigini gordum ocagi sondurdum ama yesekmi atsammi karar veremedim cope atinca günaha gircekmisim gibi geliyo
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Tarihi geçmeden önce buzlugundaysa birşey olmaz canım ben çok yaptım öyle ama buzlukta değilse yeme zehirleyebilir
(2,766 puan) tarafından
Esim cuma gunu aldi yani 01.11.2019 bende bugun hasladim ama pakette 29.10.2019 yaziyodu
(1,169 puan) tarafından
O zamn yeme canım zehirleyebilir
0 oy
(135,552 puan) tarafından
Kız yeme o tavugu gecen sene dedem yedide ölümden döndü cok tehlikeli 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 224 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
19 cevap 543 göst.
13 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Izmirlianne (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde baltopagiannesi (1,003 puan) tarafından soruldu

411,394 soru

12,383,560 cevap

43,376 kullanıcı

Kategoriler

...