0 oy
1,751 göst.
Diğer kategorisinde (2,363 puan) tarafından

Kızlar Bi ablamdan emanet elbise aldım şehir dışından gelen çöktü adam akıllı giyicek biseyim yoktu hamileyim birde elbsielrim hep dar geliyordu, elbise de leke oldu bende sadece lekeye ufak bir domestos döktüm sonra makina atim fakat rengi soldu şimdi de napicagimi şaşırdım çok ağladım aynı ürün 480 TL alma şansım yok olsaydı kendime baştan alırdım, iki gündür söylemek istiyorum söyleyemedim kapısına kadar gittim geri geldim napicam ben kadında elbiselerin çok düşkün elbiseleri okdr çok ki görseniz Bi ürünün farklı farklı renkleri var koca ginme dolabı çantalar ayakkabılar sallar o biçim, nasıl dicemi bilemiyorum eli boldur verir al kulan felna ama böyle olunca çok mahcup oldum

image

54 Cevaplar

0 oy
(952 puan) tarafından
Yani canım sana ne desem bilemedim hiç elbiseye domestos dökülür mü? Ben olsam elbiseyi aldırırdım sana.
-Reklam-
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Kuzum malesef ki allem edeceksin kallem edeceksin aynısından alacaksın yani ben yuzugumu satar gene de alirdm yenisini.

Çünkü sana guvenmis vermiş,

Elbise berbat olduysa alacaksın mağdur olmasın kadın telafi etmek zorundasn
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Elbise gayet iyi duruyor neresi bozulmuş 
(1,449 puan) tarafından
O su yeşili çiçekler aslında canlı mavi olması gerekiyor
(4,589 puan) tarafından
Model değişmiş işte çamaşır suyu dokmeyeydin iyiydi
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Ne yap et al aynısını ver ve elbisesinin başına geleni de anlat ayıp 
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Canım ya üzüldüm valla ama ayıp olur bunu geri versen bence aynısının yenisini al ver 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Dikkatli baktm da baya farkediliyor mavi çiçekler şu yeşiline dönmüş 
0 oy
(7,745 puan) tarafından
İnternette aynı elbiseyi 250 liraya satıyorlar baktım da .

Ama yani canım yaptığında hiç normal bir şey değil çamaşır suyu hiç dökülür mü canım elbiseye 
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Bana birisi bu şekilde yapsa mutlaka elbisemin aynısını isterim. Yanlis anlama ama yaptığın çok yanlış. Keşke götürüp deseydin elbisenin burası leke oldu çıkaramıyorm kuru temizlemeye vericektm ama param yok bundan iyiydi. Kadın sana güvenlik vermiş renkelere bak resmen elbisenin içine etmişsin 
0 oy
(11,514 puan) tarafından
Bu kadar dert etme bence söyle yenisini almayı teklif et  al derse borç harç bulursun bidaha da muhattap olmazsın elbisesi çok kıymetliyse o bollukta 
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Çok elbisesi var bir aciklama değil bence isterse mağazası olsun bunun arkasına siginamazsin götür elbiseyi ver eline para geçince alacağını soyle
0 oy
(115 puan) tarafından
Ne yapıp edip yenisini alıp geri vermen gerekiyor kadın tepki de gösterebilir 
0 oy
tarafından
Kaynanam da böyle kaynımın 2 kere giydiği 600 liraya aldığı ayakkabıyı çamaşır suyun da makinada yıkmıştı rengi aynı böyle oldu kaynım bidaha hiç giymedi akrabamıza verdi 
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Üzülme yaa ama keşke çamaşır suyu dökmeseyıdn vala  ben sarı bezler dışında hiçbrşeye dökmem rengi götrryro yıne anlat bakalım ne dyecek 
0 oy
(735 puan) tarafından
Çamaşır suyu hiç dökülmez di ztn mafeder elbiseyi. Keşke yeşil sabunla o lekeyi ovalayip sıcak suda sabunlu şekilde bir gün bekletseydin makinaya atıp yikasaydin cikardi. İnşaallah anlayisli biridir ne diyeyim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Meltemsavran12 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
8 cevap 305 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3kuzucukannesi (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,081 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu

410,032 soru

12,327,947 cevap

39,154 kullanıcı

Kategoriler

...