0 oy
1,731 göst.
Diğer kategorisinde (2,366 puan) tarafından

Kızlar Bi ablamdan emanet elbise aldım şehir dışından gelen çöktü adam akıllı giyicek biseyim yoktu hamileyim birde elbsielrim hep dar geliyordu, elbise de leke oldu bende sadece lekeye ufak bir domestos döktüm sonra makina atim fakat rengi soldu şimdi de napicagimi şaşırdım çok ağladım aynı ürün 480 TL alma şansım yok olsaydı kendime baştan alırdım, iki gündür söylemek istiyorum söyleyemedim kapısına kadar gittim geri geldim napicam ben kadında elbiselerin çok düşkün elbiseleri okdr çok ki görseniz Bi ürünün farklı farklı renkleri var koca ginme dolabı çantalar ayakkabılar sallar o biçim, nasıl dicemi bilemiyorum eli boldur verir al kulan felna ama böyle olunca çok mahcup oldum

image

54 Cevaplar

+16 oy
tarafından
Kadının elbise sayısının fazla olmasının bununla ne alakası var? “Al senin olsun, önemli değil.” demesini mi bekliyorsun ? Ben kendi kıyafetime domestos dökmeye cesaret edemem değil ki başkasının kıyafeti. Sonucun ne olacağı apaçık ortadayken bunu yapmak…
-Reklam-
+4 oy
(271 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama istediği kadar elbisesi olsun yani.  Lekeli versen daha iyi elbiseye çamaşır suyu dökülür mü ya hiç. Leke çıkarıcı alsaydın yani ya da kuru temizleme.  Hoş olmamış malesef rahatlatmak isterdim seni ama inşallah anlayışlı bi insandır 
(2,366 puan) tarafından
İnan önce leke çıkarıcı aspirin döktüm iki sefer yıkadım çıkmadı en sonra brer damla lekelere doktum
(271 puan) tarafından
Kosla action varya o hemen çıkarıyor suya bastırınca canım asprin falanla olmuyor malesef.
(2,366 puan) tarafından
Off inan düğün bizim değildi ** abizde ilgilendim beş kuruş şuan para kalmadı milleti getir götür bende aspirin alabildim o çıkarır deidm ** a çıkarmadı inan düğün için bile babet giyicek tim abiye altına sen düşün okdr sikintidaydik
(271 puan) tarafından
Yani kötü olmuş ama bugün yarın alamasan da birkaç aya mutlaka almalısın ya da parasını vermelisin canım hoş olmaz diğer türlü tabi yine de sen bilirsin
+1 oy
(789 puan) tarafından
İyide domestosu dökerken onun öyle olacağını nasıl hesap edemedin 
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Ay kötü olmuş umarım anlayışla karşılar ama senin düştüğün durum üzücü olmuş valla :/
(2,366 puan) tarafından
Valla ağladım bugün çok üzgünüm gerçekten insalah halimdne anlar anlayışla karşılar
0 oy
tarafından
Yaw neresine zarar gelmiş goremedim
(2,366 puan) tarafından
Çiçeklerin rengi saks mavisi ama yeşile döndüler renkleri solydu
tarafından
Yaaa keşke elinde yikasaydin sonra makinaya acsaydin
(2,366 puan) tarafından
İki sefer yıkadım asprin döktüm sonra çıkmadı birer damla domestos doktum
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Keşke leke olduğunda kadına sorsaydın nasıl geçirebilirim diye o da ona göre napıcağını söylerdi
(2,366 puan) tarafından
Of hiç aklıma gelmedi ben hep asprini veya domestos döküyorum ama bu böyle olduu
0 oy
tarafından
Vallah canım kötü olmuş 
(2,366 puan) tarafından
Offff deliricem gerçek ten okdr üzgünüm ki napicagimi sasiridm mm
tarafından
Vallah maddi durumun yokmuş ben olsam yenisini alırdım ne yapıp ne edip
0 oy
tarafından
Neresine zarar gelmiş ki anlamadım
(2,366 puan) tarafından
Çiçeklerin rengi soldu
tarafından
Seni rahatlatmak isterdim ama hata yapmıssın yıkamadan önce böyle bi leke oldu nasıl çıkarayım diye sorman gerekirdi. Elbisenin ücretiyle bir git kapısına kusura bakma falan de artık elbise sahibine kalmış gerisi.
0 oy
(6,753 puan) tarafından
Çamaşır suyu yerine leke çıkarıcı kullansaydiniz keşke.
(2,366 puan) tarafından
Aspirin sıktım iki sefer yıkadım çıkmadı
(6,753 puan) tarafından
O asprin hic bi ise yaramiyor canim.
0 oy
tarafından
Çok belli olmuyoo sanki kendi rengi gibii
(2,366 puan) tarafından
Gelini nede solyeidm oda olye diyor ** abla malıni nilir
tarafından
Bakkk burda ne yazmak istedinnn
0 oy
tarafından
Yenisini almalsn kız çok ayıp olur bide elbisesine düşkün dyosn kadın seni şikayet bile eder yani
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Camasir suyunun zarar verecegini bilmiyor muydun yaa üzüldüm valla senin adina kumas boyaları falan var bilmiyorum işine yarar mi 
(2,366 puan) tarafından
Ya asprin sıktım iki sefer yıkadım suda beklettim ama çıkmadı birer damla domestos döktüm bukda rolü ağını bilemeidm
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Sakındığın göze çöp batar misali inşallah anlayışlı karşılar leke tam okarak neresinde anlayamadmda pek 
(2,366 puan) tarafından
Leke çıktı ama çiçeklerin rengi soldu
tarafından
Ayrida bi renk katmis :D insallah bisey demz
0 oy
tarafından
Ya elbise baya zarar görmüş canım ama çamaşır suyu renkli bisieye dökülmez ki
(2,366 puan) tarafından
Ya çiçeklerin üstüne dokmedim Bi kaç lekesi vardı birer damla döktüm sadece
tarafından
Oraları elinle yikasan olurdu makineye atmadaydin keske
0 oy
(386 puan) tarafından
Olan olmuş.  Olanı git anlat.  Özrünü dile. Şahsen benim karşıma biri gelse özür dilese ve gerekirse ücretini ödemek isterim ya da nerden aldıysan aynısını almak isterim dese olay kapanır.  Yani özür bile yeter bana ama.  Sen gene de yenisini almayı teklif et. 
(2,366 puan) tarafından
Malesef görmedi kenuz gelinine söyledim oda cok kıymetlidir elbiseleri ama seni sever bısey demez deid ama beni kırmamak için demez kesin karşılığında keşke yapabilicegim birsey olsa ama oda yok
(386 puan) tarafından
Valla dünya malı. Ne olacak insallah çok olumlu bir tepki verir de sende kendini yemezsin.
(2,366 puan) tarafından
İnan bende o ablama mutfağına uyuyor diye ceyizlik kırmızı porselen caydanligimi verdim çok mutlu oldu herzaman tezgah üstünde onun sevdiği tarz sık bir çantam vardı hediy egelmeisgi ama sıfır etiketi üstünde tarzı bana uygun değildi on averidm kırmızı halatı kaisk çatal seti vardı ben de ceyizimden mavisi de vardı ona uyuyor diye ona vedidm kırmızıyı mutfak cami kişa onun bana olmuyordu eski evimdendi a**a şiirdi çok beğendi kullanıyor ona verdim daha aklıma gelmeyen şeyler a**a işte o naisl tepki verir bilmiyorum gercktende çok uzgunum
(386 puan) tarafından
Üzgün olduğun her halinden belli.  Merak etme birşey demez. İnsan insanı bir elbise için kırmaz.  Gerçekten değer veriyorsa
(2,366 puan) tarafından
Insallahhh ya insalhhh
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Bence direk söyle, bişey diyeceğini sanmıyorum renkleri de varmış sonuçta kendisinde
(2,366 puan) tarafından
Söyledim iki gündür çok kötüyüm sabah ağladım artık napicam diye bide çiçeklerin üstünde değildi lekesi bayaz yerdeydi birer damla döktüm sadece naisl bukadar oldu anlamsidm
(5,489 puan) tarafından
Canım onu sulandırıp kullansaydın lekesi çıkar diğer yerlere de bulaşmazdı
(2,366 puan) tarafından
Evet malesef çok pişman oldum
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Bu elbiseyi biliyorum pahalı biraz ama açık renk elbiseyi ödünç almak iyi cesaret keşke bir işlem uygulamadan önce bilen birinden fikir alsaydınız birde her kumaştan kolay çıkmıyor leke hele ki çamaşır suyu koymak iyi olmamış. Siz güzelce izah edin şahsen ben olsam elbiseyi veren çok üzülürdüm bir dünya kıyafetim var biri tarafından başına bir şey gelse giyilmeyecek hâle gelse baya üzülürdüm 
(94 puan) tarafından
Konu ile alakası yok ama elbisenin linki var mı çok beğendim
(2,531 puan) tarafından
(94 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Aynı şey benım badıma grldi kızım ustunu kırlettı yedekleri bitti arkadasım sarı bır tshırt verdi eve getirdim yıksdım rengi soldu hm marka.Yenısını alabılırım ama evımden uzakta hm magazası gittiğimde güzel bişey alıp verecem inşallah.
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Bence para biriktir güzel bi elbise al hediye et tarzını bılıyosundur.Anca böyle atarsın mahcubıyetını.Ve o insan bir daha seninle hiç bişeyini paylaşmaz.
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Kusura bakma cnm ama giyecek bisey olmasa bile elbiselerimin istenmesinden hiç hoşlanmam. Benimde komşularım kaç defa istediler mecburiyetten istemeyerek verdim bide zarar verselerdi sinirlenirdim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Meltemsavran12 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
0 oy
8 cevap 304 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3kuzucukannesi (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,075 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,146 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...