0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (1,284 puan) tarafından

Benim kocaman dolabım var elbiselerimi yatak yorgan koymak için orası dolu üç yaşında oğlum var onun elbiselerinide büyüyen beşik var çekmeceli ona koyuyorum doldu şimdi gene hamileyim bu bebeğin elbiselerini koymak için dolabım yok dolap almak için bütçem ve koycak geniş yerim yok bundan alsam koysam içine olurmu plastik ya acaba sorun olurmu 

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aaa sen + ben djjdjd ben biraz büyüsün de öyle alicam şimdilik benim dolabıma koyuyorum sende kendi dolabına köy buna vereceğin parayı sakla  biriktir ilerde dolap al.
tarafından
Mantikkk yada camasir sepetleri oluyor evinde varsa onlardan kullanakoyabilir
tarafından
Kız mantık derken :)
(1,284 puan) tarafından
Şimdi benim dolap full dolu esiminki dolu ortada yorgan yastık var bir oğlum var onunki büyüyen beşik var cekmeceleri ora koydum oğlundan kuculunler benim dolabın alt rafında mecbur alcam bundan bu bebeğinkileri koycak yer yok
-Reklam-
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kiz niye olsun temizcene sil koy :)
(1,284 puan) tarafından
Teşekkür ederim ev bizim ama yer yok dolap yaptırsak
0 oy
tarafından
Ben bir dolap aldım ona bile sığmıyor yaa iki kişinin esyasi
(1,284 puan) tarafından
Valla oğlumunkiler var çekmeceli beşikte duruyor zor sığıyor valla bu bebeğe koycak yer kalmadi bundan alcam
0 oy
tarafından
Bende bunlardan üç tane var eşya odamda benimde dolabım var kızımın var ama bunlar çok işe yarıyor her açıdan fiyatı da uygun bence
(1,284 puan) tarafından
Aynen uygun kullanışlı
0 oy
(202 puan) tarafından
Ah ah rahmetli annem benim kıyafetlerimi sepetleri içinde divan altlarında saklıyormuş.  Dolap mı varmış eskiden.    Pazardan bile alsan böyle bişey olur.  Hem daha süslüleri de var araştır daha güzelini de bulursun.  Bizim mutfak dolaplarında yer yok diye  kuru erzak koymak için aldık böyle bir şey çok da kullanışlı.  Hiç bir şey de olmaz. 
(1,284 puan) tarafından
Kuru erzak soğan patates için var bitane ama bir daha almam lazim. Bundan
0 oy
(7,438 puan) tarafından
https://ty.gl/wa0ue08vsj

Canim bu 4 çekmeceliye bu kadar para verecegine boyle bez dolap baksana 
(1,284 puan) tarafından
Ya sıkıntı şu ki yer yok böyle koycak alanım dar
0 oy
(448 puan) tarafından
Inan bende dolap almadim cekmecede kiradayim  oda küçük   dolap alsam tiklim tiklim olucak 2. Geliyor bunalima girdim simdiden  ... hersey uctu 
(1,284 puan) tarafından
Aynen herşey pahalı valla öteki oğluma beşik çekmecelerini kullandım doldu cekemde bundan alcam mecbur
(448 puan) tarafından
Bizde oyleyiz bacim tek degilsin
0 oy
tarafından
Benim de dolapta yer yok dolap alsam koyacak yer de yok muhtemelen bende doğunca buna benzer bir şey alırım kullanırım 
(1,284 puan) tarafından
Aynen bende bundan alcam dolabım da yer yook benimde

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 360 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,119 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 704 göst.
22 Haziran 2022 Aile kategorisinde Whiteangell (2,610 puan) tarafından soruldu