0 oy
233 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (21 puan) tarafından
Ay kızlar ben neden böyle oldum ya aşırı kilolu bı insan değilim balık etliyim 25 yıl boyunca hiçte öyle zayıf olamadım zaten bı üniversitesi okurken baya kilo vermiştim. doğum da mesela aldm ama hemen verdim doğum kilom da yok yani kendi kilom bu. Dirayetimde yok veremiyorum ya sokağa çıkmak istemiyor canım bu ara üstüme hiçbiseyi yakıştıramıyorum millet manken gibi bir giydiği nasıl güzel duruyor bende de o kadar kötü duruyor  makyaj bile yapasim yok 

5 Cevaplar

0 oy
(14,481 puan) tarafından
Kız ben tüp mide ameliyatı olacak kadar siskoyum

Ne mkyajdan geçtim ne gezmekten..

Psikolojni bozarsin ha
(21 puan) tarafından
Gezmeyi çok seviyorum hemde çok ama giyiniyorum aynanın karşısına geçiyorm  kendimi beğenmiyorm
(3,529 puan) tarafından
Bence seninki psikolojik bikere balık etlilerin yüzü çok çok güzl ben iki çocktan sonra zayfladm minyonum daha ufak görünüyorum kilom varken kendimi daha güzel hissedyrdum şmdi resmen yüzüm çökmş
(21 puan) tarafından
Evet benimde hemen yüzünden gidiyor haklısın ama çıkamıyorum bu psikolojiden
(3,529 puan) tarafından
Çık o psikolojiden güzelce makyajını güzel yüzün çıksın ortya:)
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından

Sen bensin yaa bende 50 tane kıyafet deniyorum üzerime yakışmıyo kiloda veremiyorum artık imdattt

(21 puan) tarafından
2tane düğün var millet şıkır şıkır giyinecek ben kaçacak delik ararım boy zaten yok
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Sürekli kilo kafana takma bunu on planda tutma düğüne git istediğinkıyafeti giy  bnce eğlen  
(21 puan) tarafından
Teşekkür ederim deniycem
(3,863 puan) tarafından
:):):
0 oy
tarafından
bende hamileyim ve 2 cocuk annesi olacagim yakinda hep bol giyiniyorum belli olmayim diye bende mutsuzum ama hamileyim napym diyorum
0 oy
(20,617 puan) tarafından
İradeli ol zayıfla madem yapamıyosan kendini kabullenip sevmeyi öğren canım
(21 puan) tarafından
Ne kadar doğru konuştun gerçekten haklısın

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 673 göst.
4 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 183 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,434 göst.
0 oy
19 cevap 329 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,404 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,538 cevap

40,926 kullanıcı

Kategoriler

...