0 oy
715 göst.
Aile kategorisinde (362 puan) tarafından
Kiz evelebli 1 ay oldu amasyada ist geldi.  Diğer teyzesinin oğlu ve ailesi. Ve biz oraya gidecekmisiz  bilen bilir ist Anadolu yakasından Avrupa ya zaten arabamız yakıyor 400 tl bi yol gideri olur rahat.  Ben gitmeyi düşünmüyorum kuyruk gibi ne öyle sinir oluyorum haksiz miyim. Oraya gideceğime gezmeye gidelim desem bahane uydurur . Gitmiyorum dicem sizce tepkisi ne olur

14 Cevaplar

0 oy
(832 puan) tarafından
Ben anlamıyorum sılai rahim nasıl bukadar küçük görülür.  Kocana de gezmeye giderim oraya gitmem de oda misilleme yapsın bende senın ailene gitmem diye.  Üçün beşin hesabıyla zəngin olacaksınız.  Bırak kocan düşünsün 
(362 puan) tarafından
O benim ailemle kuş zaten kimseye gitmiyor
tarafından
1 ay henuz. Ne çabuk küstü
-Reklam-
0 oy
(474 puan) tarafından
Kendini neden kuyruk gibi görünüyorsun sen bir bireysin. Gitmek istersen gidersin istemezsen gitmezsin.
(362 puan) tarafından
Hayir teyzesinin oğlu ailesi kalabalık zaten benim kizimda yaramaz
0 oy
(20,231 puan) tarafından

Biz ne bilelim kız :angel:

(362 puan) tarafından
Meselq teyzesinin oğlu ailesi kalabalık zaten onla niye kuyruk gibi gelecek.
(20,231 puan) tarafından
Gelsin noluyoki ya
0 oy
tarafından
Gitmek istemeyişinşn tek sebebi benzin parası mı 
(362 puan) tarafından
Ve diğer kuzeni ailesi kalabalık niye bizimle geliyor kuyruk gibi
tarafından
Aslım yaaa biz varya filozof olmuşuz resmen :)
Böyle davranarak bir yere varamazsın canım kuzen kuzene buluşur gezer birlikte gider bu kuyruk olmak değildir
(13,316 puan) tarafından
Gülooo yorumuna salça oldum kusura bakma bu arada.
Sen hiç kuzenlerinle toplaşıp kuzenine gitmedin mi veya başka akrabana?  Çok da eğlenceli olabilir. Sudan bahane uydurmak için yer arıyorsun onu bunu bahane ederek bence
tarafından
Sen gibi salçaya can kurban aşko :) ❤️ ❤️ ❤️
(13,316 puan) tarafından
Yerim seni ❤️❤️❤️
0 oy
(7,965 puan) tarafından
Ufak hesaplar peşine düşmüşsün 
(362 puan) tarafından
Ben gezmeye gidelim desem gitmez
(7,965 puan) tarafından
O eşinin problemi yani kuzenlere bağlamanın anlamı yok
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Senin kocan ya canım tepkisini biz ne bilelim? Ayrıca eşini neden tek gönderiyorsun hoş değil kendini hem kuyruk görmen hem de tek göndermen tam tersi mutlu olup güzelce hazırlanıp gitmen gerekir yani bu kadar ufak şeyleri takıp eşinin gönlünü yapma sonra kocam bnim değermi bilmiyo sende onun bilmiyosun o zaman ay aşırı saçma hareketler
(362 puan) tarafından
Hayir benim ailemle kendisi konuşmuyor ve teyzesinin oğlu ailesi kalabalık onlar ne alaka kuyruk gibi düşecekler
(1,244 puan) tarafından
O zaman öyle anlat bacım ufacık bi kısmı anlatıyosunuz bizde ona göre yorum yapıyoruz.. eşim ailemle görüşmese bende onunkiyle görüşmem ama sebebi de önemli tabi uzun mevzuu
(362 puan) tarafından
Ya anlatsam hikaye olur valla bende bu aralar karmaşık duygular içerisindeyim
(1,244 puan) tarafından
Kendi hayatın kendi kararın sen bilirsin canım hakkında hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Ayy ne alaka kız kuzenler birlikte gitmek istemişler işte ne kuyruğu. Hiç mi kuzenlerinizle, eşiniz dostunuzla bir şey yapmıyorsunuz yoksa herkese böyle kuyruk gözüyle mi bakıyorsunuz 
(362 puan) tarafından
Cnm kuzeni babam yaşında 4 cocugu var ve benim kızım çok yaramaz durmuyor ben açıkçası istemiyorum
tarafından
Canım cocugum durmasa gezmeye gıdelim başka yere demezsin. bence cocugunun durmaması falan bahane
0 oy
(9,536 puan) tarafından
Ya tabiii sıcak kalabalık olacaksa yorucu ama ben eşimi yalnız bırakmazdım çocuğum durmuyirsa babası da bilmiyor mu yardım eder
(362 puan) tarafından
Belki öyle ama ben birazdan eşime inat olshn diye istemiyorum
(9,536 puan) tarafından
Kız orada o gezecek eğlenecek sen evde tek başına  bence Bi daha düşün gereksiz Bi inat sanki
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Niye adamı tek gönderiyosun ki sende git hem gezmiş olursun hem akraba ziyareti olur sanada bir değişiklik iste benzin parasını da bırak esin düşünsün kazanan kendisi ise kendini kuyruk gibi görmene  anlam veremedim soruna gelince biz ne bilelim kocanın tepkisini bacım 
(362 puan) tarafından
Ben değil mesela teyzesinin oğlu ailesi kalabalık 4 çocuğu var onlar neden bizimle geliyor benim haberim olmadan plan yapmışlar
(2,467 puan) tarafından
Sen olayı.karisik anlatmışsın    simde anladim teyze oğlu kalabalık   sizin peşinize takılacak diye rahatsız oldun sizin arabayla mi gidecek benzin ondan mi gözüne battı PEKİ   sende konuş esinlle onlar gitsin biz ayrı birgün gideriz de
0 oy
(328 puan) tarafından

Bencil gibisin. Herkes için kuyruk vs diyorsun. Gelen gideni sen goturmedin sen agirlamayacaksin. Sana ne ki, kim gelirse gelir. Senden onay mi almaları lazım? Eşinin ailenle görüşmeme durumu varsa var. Madem eşine gitmek istemedigini söyle. Olsun bitsin. Eşinin tepkisini sen bilemezken kim ne bilir :D

(362 puan) tarafından
Benim haberim olmadan plan yapmış esim meselq teyzesinin oğlu için dedim kuyruk cnm
(328 puan) tarafından
Ani gelismistir. Ve bence eşin senin bu düşündüğün şeyi dusunecegini dahi kestiremeden plan yapmış olabilir. Hem de uzun yoldan gelen insanlar. Çocuğun sürekli onlarla da olmayacak birkaç saat veya bir gün için olur olmadik bahaneler üretmeden gitmeme kararinda netsen direkt sebebini eşine söyle bence
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Canim sen yazım hatası yapıyorsun.mesela  teyzesinin oğlu değil mesele yazsan anlayacaktık 
0 oy
(11,119 puan) tarafından
Ay sende tatile mi gidiyorsun eşinin teyze kızına mı gidiyorum belli değil deden rahatsız bütün herşeyinizi bizi çözdük 
0 oy
tarafından
Kocamı yalnız gezmeye alıştırmazdım. Yeni evlisin üstelik. Nereye gitse peşine takıl. Tüm aktiviteleriniz beraber olsun. Ayrıca sen kendini masraf olarak görsen ilerde de seni masraf olarak görürler.
0 oy
tarafından
Bu Mahinur bana "Kumru vakası 2" gibi geliyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
20 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 194 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mursi (1,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 284 göst.
0 oy
9 cevap 447 göst.
16 Eylül 2022 Aile kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu