0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (238 puan) tarafından

Kızlar büyüyen beşik alacağım birde anne yanına böyle bireey kullanışlı olur mu kullanan var mı 

image

24 Cevaplar

0 oy
(1,424 puan) tarafından
Hic kullanisli degil canim civilde rocca var o daha kullanisli 
tarafından
Bunu alana kadar ben park besik aldim 600 tlye alt acma aparati sallanma aparati var iki kademeli cocuklarim buyuncede oyun cadiri olarak kullanicam cok kullanisli cunku
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Kullanmadım bu turu o yüzden kaliteli mi bilmem ama sallandığı için güzeldir bence 
tarafından
İlla salnmsimi lazm dogmdn salmya alistrmyb
0 oy
(7,445 puan) tarafından
Bunu boyutu nasil bilmiyorum ama kucukleri 5 6 aydan sonra kullanamazsin canim tutunup kalkar duser 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Oğluma ikinci beşik olarak almıştık çoook iyi kızımada kullanıyorum amaaaaaa bnm beşik 2019 da alınmıştı sallama yerinin resmini atıcam böyle ise al değilse alma

Annem bu yıl kızıma aldı onların oraya resimdeki yerler plastik öyle zor sallanıyor ki sallanmıyor nerdeyse

(7,791 puan) tarafından
52 falan doğar canım zaten bebeği gözetlersin ayaklansada 1 yaşa kdr yatar diye düşünüyorum ama 400₺ de çok artmış
(1,012 puan) tarafından
Yok bence bu fiyatı çok çok iyi biz burda aynısını 500 600 tl denildi babamın bir arkadaşı vardı bizim yatak odasınıda ordan almıştık adam ztn beni görür görmez ne istiyorsan al git dedi biz beşik diyince kendisinde yoktu yan tarafında dükkan vardı oraya götürdü ne istiyorsa ver parayı düşünme ne kadar fiyatı da indirebiliyorsan indir dedi adam direk 300 tl olsun dedi daha çok model vardı fiyatını düşünmen bile dedi adam da ben bunu beğendim kullanışlı hafif diye
(7,791 puan) tarafından
Yok canım n11 de 350 ₺ resim ekliyorum alacaksan ordan al
(1,012 puan) tarafından
Yok ben aldım cnm teşekkür ederim ☺️
(7,791 puan) tarafından
Soran sensin sandım kız :)
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Ben kullandım çıksa işime yaradı. 
0 oy
(484 puan) tarafından
İlk aylarda kullanisli oluyor kesinlikle her odaya tasiyorsun cok pratik 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Bende var 2-3 ay sonra kullanamaz oldum mecbur saklıyorum büyüyünce kızım oynar artık :) 
(238 puan) tarafından
Üstünde güya 12 aya kadar yazıyor ama dediğin gibi çok uzun aylar kullanılmaz
(1,391 puan) tarafından
Kesinlikle hayır ztn 7-8 aylıkken kalkmaya başlıyolar. Görümcemde de vardı aynısı oda kullanamadı. Uzun ömürlü olsun güvenli olsun diyorsan park beşik olabilir
0 oy
(12,534 puan) tarafından
Bunu alacagina park yatak al canim dqha kullanisli 1 yasina kadar yatar en az sonrada yatak alirsin hic buyuyen besikte alma
0 oy
tarafından
Bu küçüktü biz bakmıştık bı büyüğünü aldık oturma odasında yanımız da gündüz yatıyordu kullanışlı oluyor gözümün önünde oluyordu 2 beşiği vardı oğlumun ama 1 yaşına kadar yata bildi sonra kalkmaya başlayınca tehlikeli oluyodu daha da yatîrmadm
0 oy
(4,098 puan) tarafından
2 arkadaşmda var bundan 1 yaşına kdar hep bnla uyuttulr
0 oy
tarafından
2  masrafa girme bence 1 tane al 
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Oturmaya, tutunup kalkmaya başladığında bunlardan düşebilir, boyu uzadığında da sığmaz bence. ben park yatak aldım daha uzun süreli kullanabilirim diye 
(238 puan) tarafından
Yok zaten canım ilk aylar için beşik aldım ayriten de yanımda tutmak için böyle birsey
(2,408 puan) tarafından
Anladım canım ben birşeyi alırken kullandıktan sonra yer kaplamaması açısından da düşünüyorum da evde kalabalık geliyor bana kullanmadıklarım :)
0 oy
(1,380 puan) tarafından
1 yaşa kadar çok iyi ama sonrası kızım sığmadı 
0 oy
(13,568 puan) tarafından
2019 da oğluma aldım 2 yaşına kadar kullandık 3-4 ay kullanılan bi beşik değil yani :) 
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Bize bi değişik modeli hediye geldı kızım hiç yatmadı beşikte yatakta uyuyo 5,6 aylık olsun ayrı yatak alacaz 
0 oy
(11,376 puan) tarafından
Bende bundan istiyorum ama kızım rahat bırakmaz habire sallar içine girer diye düşünüyorum ama ilk bebekler için iyi 
0 oy
(804 puan) tarafından
Benim bunun bir tık büyüğü var bebeğim doğmadı ama ben ikinci el aldım kullanan kişi çok memnunmus 10 aylığa kadar kullanmış kızı 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Aynısını aldım ben burdan 300 TL'ye almıştım her tarafa götürüyorum gündüzleri oturma odasına getiriyorum geceleri yatak odasına büyük alacaktım da annemgil biz onu alırız dediler bende böyle bir şey aldım çok kullanışlı yanj hafif tek başına kaldıra bilirsin bile 
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Canım oğlum doğduğundan bu yana kullanıyorum 5 aydır o kadar işimi gördü ki nereye gitsem yanıma taşıyorum cibinlik de var ya çekiyorum gece sineklere karşı o da iyi. İzne gidince piknikte ful söküp götürüyorum. Benim işime aşırı derecede yaradı gene de karar sizin tabi 
0 oy
(238 puan) tarafından
Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar yprumlariniz için 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 101 göst.
0 oy
5 cevap 330 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu

408,388 soru

12,269,327 cevap

37,553 kullanıcı

Kategoriler

...