0 oy
710 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Annemlere yürüyerek 5 dakika mesafedeyim abim öldüğünden beri annem babam perişan oldu arada gidip uğruyorum 2 defadır gittiğimde eşime sormadan gittim çünkü izin vermiyor ona haber versem bağırıp çağırıyor halimizden anlamıyor bugün gittim annemlere uğradım eşim gelmeden önce eve geldim sıcaktan dolayı yüzüm kızarmıştı dedi yüzün niye öyle dışarıdaydım dedim nerde dedi yalan söyleyemedim annemlerde dedim başladı 2 saat boyunca bana aileme hakaret etmeye yok bi senin abin mi ölmüş annenler çıkarcı insanlar seni çağırıyorlar dedim ben gittim annem çağırmadı devam etti bağırmaya gidiyorsan birdaha gelme bu eve kendisi annemlere gelmez annemleri eve bırakmaz gelipte birgün beni annemlerden almaz istediği yere gider bana sormaz her dakka ailesinin yanında ama bana yasak bu çay bile içmedi kavgaya merdivende dışarda bile devam etti eltim kaynanam kayınpeder hepsi duydu Allaha bıraktım Allahın zoruna gitsin inşallah ailem onu seviyor ama o ailemden nefret ediyor bir gün damat olupta o evde oturmaz o kadar çıkmazdayım ki ailem üzülmesın diye susacagım annem ler dahada kahrolmasın abimler duysa benı haksız görecek haber vermemişsin izin almamışsın evine bağlan eşinle iyi ol diyorlar çünkü hergün.ne olur sizde bana dua edin

21 Cevaplar

0 oy
(140 puan) tarafından
Canım benim seni çok iyi anlıyorum benim eşim de seninkine benzer annemlere bırakır gelirde ama annemlere bir şey alayım yada kardeşlerime başımı yer bağırır çağırır o yüzden seni anlıyorum Rabbime dua et sabır et Allaha havale et o en güzelini bilir. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 454 göst.
5 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 807 göst.
27 Eylül 2020 Aile kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 610 göst.
17 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,482 soru

12,191,022 cevap

36,711 kullanıcı

...