0 oy
499 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (216 puan) tarafından
Kürtaj oldum dün kızlar halen sancım var bu zor günleri tek başıma atlattım ne kardeş ne ana ne başka kimse her gelenin yanında başka birisi vardı morel veriyordu ben odada tek içim kan ağlayarak onlara bakıyordum biran önce olsada bitse dua ettim... Allah kimseyi düşürmesin allah kimseyi kimseye yük eylemesin... Ha bide allah insanı iyi doktorlara rast getirsin. .. Kızlar dün hemşireye sordum rahmin toparlanması ne kadar zaman alır dedim belki bir yıl belki üç ay dedi varmı böyle bişey.... Tekrar gebe kalmak için kaç ay geçmesi lazım ne yapmak lazım en çok ne tüketmek lazım 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,024 puan) tarafından

Bende tek başıma girdim kürtaja oğlum küçüktü babasına bıraktım evde geçen sene gerçekten çok Zor ayağa kalktım yer hep kan oldu o halimle tek başıma sildim kilodumu bile ağlayarak giydim seni çok iyi anlıyorum :'(

(216 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun allah bir daha düşürmesin
(1,024 puan) tarafından
Amin amin
-Reklam-
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Gecmis olsun canim iki.kurtaj oldum birinde 4 ikincisinde 3 ay sonra hamile kaldim doktor rahim 3 ayda toplanir dedi 1yil demedi hic bak rabbim buyuk diyeceksin devam edeceksin canim stres yaptikca zor bide ben hamile kalmaya calistigim icin folik asite hep devam ettirdiydi onu iciyodum 
(216 puan) tarafından
Tşk ederim işte bazı doktorlar insanı korkudan titretiyor
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Zaten acilisin.  Deyiver adet olduktan sonra hamilelik dusunebilrsin diye.  Ne vijdansiz doktorlar var.  Ben de 17 ekim de dogum yaptim 2 gun sonra kaybettim doktorum 3 ay sonra hamile kalirsin dedi.  Bu 3 nci ayim korunmuyorum insallah nasip eder 
(216 puan) tarafından
Amin inşallah.. Rabbim tez zamanda nasp etsin bana bekleyenlere
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bende olmuştum kürtaj doktor bana 1 ay korun yeter demişti 
(216 puan) tarafından
Her doktor ayrı kime inanacağımızı şaşırdık yemeğin ederim
0 oy
(219 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm nasip değilmiş sıkma canını bende geçen sene sezeryan oldum bebeğimi kaybettim sonrasında malasef şuan acısı hiç geçmiyecekmis gibi düşünüyorsun ama insan alışıyor rabim sabrını veriyor çünkü ben sezeryan oldum için bir yıl bekledim cevremde kurtaj olanlar en az 3 yada 4 ay sonrasında hamile kaliyorlar sende 3 ay beklesen yeterlidir bence rabim hayırlısıni versin kimseyi evladiyla sinamasin 
(1,118 puan) tarafından
Insallah
(216 puan) tarafından
Amin inşallah allah yardımcımız olsun
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Bnde kürtaj oldum Allah yardımcın olsun zor oluyor geçmiş olsun ocakta oldum haxiranda hamile kaldım iç ay korun demisti bna Dr 
(216 puan) tarafından
Aynen çok zor... Şimdiki hamileliğiniz iyi geçiyormu
(1,572 puan) tarafından
9.5 aylık kizim şükür sıkıntısı yok ilk hamielligimde kürtaj olmuştum bende sonraki sağlıklı çok şükür çocuğu kişinin başına geliyormus rabbim kısa zamanda sağlıcakla bebek nasip etsin ama coks ters yapma.ben yaptım o yüzden bence birkaç ay denedik olmadı sonra işe başladım iş stresi çıktı başıma o ara olmuş kixim
0 oy
(158 puan) tarafından
Bende kalp atisi olmamasi sebebiyle bebegim alindi. Cok zordu ama Rabbim yardim ediyor inan. Bana doktorum bir sure vermedi ama tekrar gebelik istedigim icin tek dedigi sey bunun sebebini arastiralim tekrar ayni durumla karsilasmayalim testlerimizi yapalim oyle gebelik dusunelim dedi. Suan icin genetik test yaptirdim kan pihtilasmasi var mi diye sonucu cikar 2 haftaya ona gore duruma bakicaz. Sende testlerini yaptirabilirsin Rabbim tekrar ayni durumda birakmasin kimseyi hicbir anneyi
(216 puan) tarafından
Hemşire kürtaj dan sonra parçaları otopsiye gönderdik dedi 15 güne çıkar dedi o zman doktorla konuşursun dedi... Senin dediğin herhalde odur... Banada iki hafta sonra gel dedi bakıcaz artık neyden böyle oldu kanuyşmazlığındanmı başka bişey den mi... Doktor kanımı alırken pıhtılaşma var demişti
(158 puan) tarafından
Benim parca falan gitmedi. Ben sadece kan pihtilasmasi icin genetik test yaptirdim onun sonucu cikacak.
(216 puan) tarafından
Hayırlısı olsun... İnşallah temiz çıkar
(158 puan) tarafından
Amin canım hepimizin hakkinda hayirlisi olsun Rabbim en hayirli zamanda saglikla nasip etsin insallah
0 oy
(14,146 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Tez zamanda Rabbim kucagini doldursun 
(216 puan) tarafından
Cümlemizin kini inşallah
0 oy
tarafından
Bikac ay sonra gebe kalann 2 kuzenim oldu düşük ve kürtajdan sonra.
(216 puan) tarafından
Tşk ederim güzel yorumunuz için herşeyin hayırlısı Allah sabır versin cümlemize
0 oy
tarafından
Sen 1 2 ay sonra bi kontrole git ultrasonla bakiyolar rahim toparlanmış mi diye kanaman kesildikten sonra da gitsen olur canım rabbim yardımcın olsun yaşamayan bilmez 
(216 puan) tarafından
Kanama az bişey var çok yok iki hafta sonra gel dedi doktor bakıcaz artık
tarafından
He işte 2 hafta sonra güzel doktoruna da bi danış
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Akışına bırak 1 2 ay korun yeter düşüğün kıçı içinde kalır derler nisanda kürtaj oldum haziranda hamile kalmışım üzülüp kendinide yıpratma 
(216 puan) tarafından
Hayırlısı olsun... Tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 684 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 769 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 876 göst.
27 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu