0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Kizlar sabah avukatıma soracağım ama sabahı bekleyemedim şimdi şöyle birşey var benim evlenmeden önce kredi kartım vardı şahsıma ait ama ben evlendikten sonra bu kredi kartını annem kullandı annemde on yıldır bir ailenin yanında çalışıyor haftalık temizlikçi olarak onlarda genelde annemin ücretini benim kredi kartıma yatırıyor burada bir sorun yok 

Fakat eşim mahkemede şöyle bir talepte bulunmuş eşimin kredi kartlarının incelenmesini istiyorum diye tek kartım o var incelensin bir cekincem yok korktuğum tek şey şu annem yıllardır bir aile yanında çalışıyor saygın ve tanınmış insanlar bunlar bunların adı çıkınca kredi kartında mahkeme onlara evrak yollarmi acaba mahkemeye çağırırmi çok ayıp olur endişe duyuyoruz bu konudan annem işinden ekmeğinden dahi olabilir 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hayır böyle birşey mümkün değil. Hiç bir hakim , savcı konu dışı 4. Kişilerle uğraşmaz. Cinayet soruşturması değil sonuçta boşanma davası. Endişe etme.

(634 puan) tarafından
Peki kredi kartı hesap hareketleri sorgulanirmi annem kullanıyor hatta bankada kayıtlı olan numarada annemin numarası kod falan geliyor diye annemin numarasını vermiştik
tarafından
Sorgulanır canım ama bu annenin çalıştığı kişileri etkilemez
-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından
Maaş kredi kartına nasıl yatırılıyor, hesap kartıyla birlikte mi kullanılıyor? Öyleyse bile hiçbir şey olmaz annenin onların yanında çalıştığını ispat etmek çok zor birsey değil 
(634 puan) tarafından
Evet kredi kartına yatıyor annemin okumasi olmadığı için EFT yapılıyor
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Korkma canım birşey olmaz.. eşin niye senin hesaplarına bakılsın istiyor derdi ne manyak mı ne tövbe tövbe 
(634 puan) tarafından
Annem bana 15 gunde bir 500 TL veriyordu çalıştığı paradan ufak birde maaşı var  bu para nerden geliyor diye yazmış oraya
(2,208 puan) tarafından
Ay oha yaa :( pislik herif nereden geliyor ne yaa terbiyesiz.. inşallah alnının akıyla çıkarsın bu davadan
(634 puan) tarafından
O yüzden yüz kızartıcı birşey gibi yazdığı için çekindim yani annemin çalıştığı yere çok ayıp olur
0 oy
(51,343 puan) tarafından
onlarda gidiversinler mahkemeye gittk diye ilan verecek halleri yok ya sessizce giderler gittikleri yeri kim bilecek
(634 puan) tarafından
Canım bunlar sen ben gibi insanlar değil siyasi üst seviyede insanlar adliyede görünmeleri bile sıkıntı yaratır şimdi burada mevki ve konumlarını belirtemiyorum
(51,343 puan) tarafından
milletvekili dir ☺️
(634 puan) tarafından
Yok değil canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 181 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslemsare (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eslemsare (40 puan) tarafından soruldu
0 oy