0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından
Kızlar merhaba bilen bilir boşanma davası açtım eşim mesaj attı seni seviyorum evine yuvana dön falan diye ama beni almak için ailemin evine gelmedi ben mesajlarına cevap vermeyince gidip karşı dava açmış ben şiddet hakaret tehditten boşanmak istedim kendisi dilekçesinde benden 200 bin tazminat istemiş utanmadan bide iftiralar atmış ben evi terk etmişim de altınları kendimle getirmişimde koluma jilet çekmişim psikoloğa gitmişim antidepresan kullanmışım çocuğa bakmamışim evi haftalarca temizlememişim böyle yalan beyanlarda bulunup iftira attı bende cevap dilekçemi yazdım şimdi o tekrar dilekçe yazacak merak ettiğim 2.cevap dilekçesinde ne yazılıyor gene iftira atıp iddialarda mı bulunacak yoksa benim onun söylediklerinin iftira olduğunu söylediğime dair beni mi suçlayacak 

6 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından
Dilekçesinde hem beni babamın evine getirdiğini hemde evi terk ettiğimi yazmış altınları kendimle getirdiğimi yazmış yani hem beni buraya getirip hem evi terk etmem nasıl oluyor hakim anlar zaten. Ortada yalan ifade olduğunu 
-Reklam-
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Çekişmeli Bi dava süreci olur iddialar araştırılır ortada senin yaptığın bişey yoksa karşı taraf yalan beyandan baya çeker 
(40 puan) tarafından
Kendi dilekçesinde sunduğu her şey yalan gerekli muayene hastane kayıtları ortaya çıkınca iftira attığı belli olcak benim merak ettiğim 2.cevap dilekçesinde neler olur
(1,333 puan) tarafından
Yine büyük ihtimalle iftira atar ve söylediklerinin yalan olduğunu beyan eder yani seni yalancı konumuna düşürmeye çalışır kanıtların varsa zaten bir sorun olmaz
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Madem bu kadar büyük oynamış sıfır risk ve hakimden olumsuz algı için (kocandan tarafa) Dava komple  lehine dönsün diye akıl sağlığı yerinde raporu al dilekçeyi red ettiğini bildir psikiyatr gir o sana yardımcı olur. 

Hatta dilekcene sen dolayi hakaret iftira ve kasıtlı yanıltma çalışmaktan şikayetini bildir 500 binlik dava eklet uğraşsın dursun pslik adam.
(40 puan) tarafından
Şimdi bu 2. Cevap dilekçesini bekliyorum avukatım 1 milyon tazminat istemiş zaten
(4,173 puan) tarafından
Iste bak avukatın yolunu biliyor ,su akar yatağını bulur rahat ol.
0 oy
(15,632 puan) tarafından
İddia sahibi iddasini ispatla yükümlüdür. Sana attığı iftiraları ispat etsin bakalım. Ayrıca o attığı mesajı ispat olarak gösterseydin. Madem böyle biriymişsin niye barışmak istemiş. 
(40 puan) tarafından
Ben bütün mesajları avukatıma verdim barışmadan yana olmayınca direk iftiraya başvuru yaptı
0 oy
(11,818 puan) tarafından
2. Dilekçede bunları kanıtlamak zorunda.yanbacim ne diyecek ? Orsp. Diyemez aldattı diyemez.bunlari diyor haklı çıkmak için.bana avukat söylemişti.bunlar erkeklrin haklı çıkmak için ilk yalanları hakim bunları ciddiye bile almıyor demisti
(40 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim daha öncesinde demişti gerekirse iftira atarım diye bekliyodum tâbi ama bu kadarını değildi 2.cevap dilekçesinde tekrar iftira atar diye korkuyorum açıkçası çünkü çok yoruldum mental olarak
(11,818 puan) tarafından
Canım istedigini desin .mahkemede lafla peynir gemisi yürümüyor.sende bana iftira atarım denisti dersin.
(40 puan) tarafından
Sonuna kadar inkâra gidecek
0 oy
(40 puan) tarafından
Teşekkür ederimm.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eslemsare (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 664 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (234 puan) tarafından soruldu