Erkekleri koklamadim bilmiyorum ama bazı kadınlar adet döneminde çok berbat kokuyorlar hiç bilmesem bile adet olduğunu anlayabiliyorum Bi insan kendi kokusunu hiç mi almaz oğğğğ
Küflü dinazor kısmından sonra kendimi toparlayamadim bacım emzirme döneminde 5 kez atlet değişiyom süt ter kokusu birbirine giriyor bizde Kendi çapımızda iyiyiz yani benim dememe gerek kalmaz eşim işten geldiğinde direk banyoya girer duş alir hergun çok terler kendi de sevmez ter kokusu:D
Seni çok iyi anlıyorum o bendende var koku hassasiyeti gibi birsey evim hep havalanmis ve çamaşır suyu veya yumuşatıcı kokmsına bayılıyorum mutlu oluyorum ayrıca bide kendimin kokusuna de ayrıca dikkat ederim yaz günü günde 2 kere girdiğim oluyor dus jeli mutlaka kullanırım çıkınca rolon sürerim kıyafetlerimi sık sık değiştiririm ic çamaşırı günde 2 kez değiştiririm kendimi ve evimin temiz kokması çok önemli eşim ilk evlendiğimiz yıllarda dikkat etmiyordu işten gelip üstünü değiştirip otururdu kıza kıza söylene söylene öğrettim artık gelince banyoda üstünü değiştirir ayaklarını sabunlar elini yüzünü yıkar üstünü değiştirir gzuel kokulu bi kolonyası var onu sürer gelir
Benim eşimin çorapları kokmaz çok şükür
406,516 soru
12,192,776 cevap
36,721 kullanıcı